Market-cover_Industry
BRANCHE

En sikker partner i
process- og kemisk industri

Leverandør af flowprodukter til proces- og kemisk industri

INDUSTRY

Hos Alflow Scandinavia A/S fører vi et stort udvalg af produkter til proces- og kemisk industri.

Ekstreme forhold og risiko for korrosionsproblemer er grunde til, at Alflow har et meget bredt program af produkter i kunststof.

Hos Alflow har vi topprofessionelt personale, der udelukkende fokuserer på procesindustrien og den kemiske industri. Det gør, at disse medarbejdere har en enorm viden om branchen og de særlige forhold, der gør sig gældende. Hermed er vores kunder sikret kompetent og sikker vejledning samt det rigtige udstyr til opgaven - hvad enten det er til fishfarming, foderstof, vandbehandling, rensningsanlæg, kraftværker eller noget helt andet.

Indenfor produkter til procesindustrien og den kemiske industri har Alflow et meget bredt produktsortiment og et stort lager af kritiske reservedele. På den måde sikres vores kunder mod unødige produktionsstop.

Grundig kvalitets- og dokumentationskontrol

I procesindustrien og den kemiske industri er der et stort behov for produkter til kritiske applikationer.

Derfor har vi et bredt program af produkter i kunststof, der kan modstå korrosion og ekstreme forhold, og vi forbedrer konstant vores kvalitetssystem og processer for at sikre, at vi overholder alle krav og forventninger fra vores kunder.

Vi gennemgår grundigt kvalitetsprocedurerne hos vores leverandører, så vores kunder kan være sikre på kvaliteten af de produkter, vi leverer.

Kontakt

Kontakt en specialist for yderligere information

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores produkter til proces- og kemisk industri.

Jens Christian Jeppe