Market-cover_Pharma
BRANCHE

En sikker partner
i pharmaceutisk industri

Leverandør af flowprodukter til pharmaceutisk industri

PHARMA

Hos Alflow Scandinavia A/S fører vi et stort udvalg af produkter til pharmaceutisk industri.

Vores kunders forretning er for os hjerteblod. Vi løser alle opgaver med samme iver som et nysalg. Vi har derfor - inden for mange produktgrupper - en reservedelsgaranti, og
vi har dedikeret teknisk personale tilknyttet, så vi kan løse de opgaver, der måtte opstå.

For at give vores kunder en sammenhæng mellem ordrer, dvs. kundens indkøb, leverandørens ordrer, samt forbindelse tilbage til eventuelle underleverandører, tilbyder Alflow at levere en leverandørerklæring, der opsummerer de relevante krav samt ordresporbarhed. Dvs. at Alflow håndterer og arkiverer al den bagvedliggende dokumentation, så vores kunder kan reducere papirarbejdet.

Grundig kvalitets- og dokumentationskontrol

Den pharmaceutiske industri er kendetegnet ved et enormt dokumentationsbehov. Det stiller selvfølgelig høje krav til os som leverandør.

Derfor forbedrer vi konstant vores kvalitetssystem og processer for at sikre, at vi overholder alle krav og forventninger fra vores kunder.

Dokumentation inden for den farmaceutiske verden er en uomgængelig nødvendighed. For Alflow betyder det, at vi er vant til at levere den fornødne dokumentation baseret på
kundens krav.

Kontakt

Kontakt en specialist for yderligere information

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores produkter til den pharmaceutiske industri.

Jens Christian Jeppe