CASE

Skånsom og pulseringsfri pumpning af resiner til kromatografisystemer

I denne case fra vores leverandør af single use-membranpumper, Quattroflow, får du et indblik i, hvordan de hjalp en kunde i biopharmaindustrien med at vælge den rette pumpe til deres specifikke udfordring.

Læs mere om opgaven og løsningen herunder, eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine opgaver.

Caseinformation
Client PROXCYS Downstream Biosystems B.V.
Industri Bioprocessing, Biopharma
Land Holland
Quattroflow_case-bannerbillede

PROXCYS Downstream Biosystems B.V.

OPGAVEN

Opgaven lød på at identificere og inkorporere en pumpeteknologi, der kunne imødekomme behovet for nøjagtig håndtering af resiner til søjlepakning i højtydende radial flow-kromatografisystemer (HP-RFC).

 

Korrekt søjlepakning påvirker kolonnens ydelse direkte. En godt pakket søjle bidrager direkte til adskillelse og effektiv indfangning af det tilsigtede produkt. Jo bedre resinerne er pakket, jo bedre adskillelse og jo bedre opløsning af de målrettede proteiner. Korrekt pakning af en kromotografisøjle er dog ofte lettere sagt end gjort.

 

For at udvikle en perfekt pakning skal mange variabler tages i betragtning - blandt andet flowhastighed, modtryk og mængden af resiner. Resinperlernes egenskaber er også forskellige; nogle resiner er ret skrøbelige og skal håndteres forsigtigt, mens andre er ret stive og kan flyttes med mere kraft.

LØSNINGEN

Nøglen til korrekt pakning af resiner i HP-RFC-systemet er at bruge den rigtige pumpeteknologi. Valget faldt på membranpumperne fra Quattroflow.

 

Pumperne er nøjagtige, og de har et stort turndown-ratio. De har desuden et kompakt design, så de er lette at integrere i virksomhedens små systemer. Pumperne skaber ikke skum, når de pumper, og deres produkthåndtering er 'hurtig men blid', så de pumper de forskydningsfølsomme resinperler uden at beskadige dem. Quattroflow-pumper er derfor fremragende til projekter, hvor der er brug for en blid pumpe, der samtidig producerer høje gennemstrømningshastigheder og er let at kontrollere.

 

Quattroflow-pumperne med deres fire pumpekamre holder produktgennemstrømningen konstant og ensartet. Pumpekamrene indeholder heller ingen roterende dele, der kan være udsat for friktion, hvilket minimerer operationel varmeopbygning, der kan kompromittere produktet.

 

Denne driftsform betyder også, at pumperne kan køre tør, er selvansugende og er i stand til at skabe lavt shear. Derudover tilbyder de lav pulsering, lækagefri drift og er nemme at kontrollere for at opnå de krævede flowhastigheder eller tryk. Med andre ord har de alle egenskaber, der kræves til korrekt RFC-søjlepakning.

Jeres
pålidelige partner
i biopharmaceutisk industri

Single use-løsninger til pharmaceutisk og biotech-industri

Alflow Scandinavia tilbyder en bred vifte af single use-produkter og -løsninger til pharmaceutisk og bioteknologisk industri.

Med 20 års erfaring og vores "one-stop-shop"-koncept leverer vi "state-of-the-art" produkter og løsninger af høj kvalitet til single use-brug for at hjælpe vores kunder med at sikre og optimere deres værdifulde single use-processer.

  • 20 års erfaring inden for pharmaceutisk og bioteknologisk industri
  • One-stop shop - spar tid og ressourcer
  • Respekterede og velkendte leverandører
  • Grundig kvalitet og dokumentationskontrol
  • Lokal tilstedeværelse - support på stedet og service med kort varsel
  • Omfattende lagerkapacitet til daglig levering

“It’s actually quite simple for us – Quattroflow checks all the right boxes. The pumps are accurate, have a large turndown ratio, have a compact design for easy integration into our small systems, they don’t create foam when they’re pumping and their action is ‘fast but gentle’ to allow shear-sensitive resin beads to be pumped without damage. The Quattroflow pumps are excellent for projects where you need a gentle pump, but one that still produces high flow rates and is easy to control.”

Thijs Groenewegen
Technical Sales Engineer

Kontakt

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om casen eller vores single use-pumper fra Quattroflow.
SB_1000x1000
Silvia Roma Bentin
Internal Technical Sales

Relaterede produkter