Alflow Scandinavia A/S

Alflow Domicil (HighRes)

+25 års erfaring

Vi har de seneste 25 år skabt værdi for kunder og samarbejdspartnere gennem optimering af processer og applikationer. I Alflow sigter vi altid efter at skabe et større udbytte, mindre vedligeholdelse og mindre nedetid gennem unikke flowkomponenter i høj kvalitet.

Vi er 45 engagerede medarbejdere, der med udgangspunkt fra vores domicil i Vejen varetager teknisk rådgivning, sparring, salg, distribution og serviceydelser.

Vores medarbejdere har alle bred erfaring inden for deres respektive områder, hvilket sikrer jer kompetent og sikker vejledning samt det rigtige udstyr til opgaven.

02005220 (1)

One-stop-shop

Vi er leverandør af en bred vifte af anerkendte brands.

Vores produktprogram er omfattende og består af højkvalitetspumper, ventiler, slanger, omrørere og mixere, rør og fittings, tankudstyr, m.m. i hovedsageligt rustfrit stål og plast.

02005084 (1)

Grundig kvalitets- og dokumentationskontrol

Vi forbedrer konstant vores kvalitetssystem og processer for at sikre, at vi overholder alle krav og forventninger fra vores kunder.

Alflow er en anerkendt og seriøs leverandør af produkter af høj kvalitet. Det er vi blandt andet, fordi vores leverandører overholder alle gældende krav fra direktiver og standarder inden for fødevare- og farmaceutisk industri.

02005146 (1)

En pålidelig samarbejdspartner

Vi stræber efter at være den bedste leverandør for vores kunder. Derfor er vi altid på udkig efter nye produkter og teknologier, der kan lette vores kunders processer.

Et af disse nye områder i vores produktportefølje er Biotech & Life science, og vi ønsker her at være front-runner og en "go to"-virksomhed på det danske marked.

02005343 (1)

Vores værdier

Hos Alflow bestræber vi os på at være en værdiskabende og løsningsorienteret vidensvirksomhed, der indgår respektfulde partnerskaber med både leverandører, samarbejdspartnere og kunder. Du kan læse mere om, hvad vi gør for at leve op til denne målsætning her.

Vaerdier_blaa_tre-paa-stribe_1500x1011

”En mere komplet løsning”

02005442 (1)

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores produkter og serviceydelser.

 

Jens Christian Jeppe