CASE

Single use-poser til autoklaveringsprocesser

Single use-kunde

I denne case får du et indblik i, hvordan vi i samarbejde med en single use-kunde i den pharmaceutiske industri og vores leverandør Entegris, har designet en specifik løsning, der skaber værdi for dem og processen.

Læs mere om opgaven og løsningen herunder, eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine opgaver.

Caseinformation
Client Single use-kunde
Industri Biopharma
Kunde siden 2005
Land Danmark
Market-cover_Single-use

Single use-kunde

OPGAVEN

Opgaven lød på at udvikle et single-use posedesign og -løsning, der har til formål at opbevare og sterilisere produkt gennem en længerevarende autoklaveringsproces. Indtil nu eksisterer der ikke sådan en løsning på single-use markedet, og da single-use ofte er fabrikeret i plastmaterialer, som ikke kan tåle temperaturer over 55-60°C, skal man være opmærksom på kompatibiliteten og sammensætningen af de forskellige materialer.

LØSNINGEN

Løsningen blev den nye generation af single-use poser fra Entegris, ARAMUS. Den unikke 1-lags fluorpolymerpose var - med dens unikke egenskaber og temperaturbestandighed - et godt match til opgaven. Gennem tæt dialog med slutbruger, Alflow og Entegris, samt forskellige tests, er vi i fællesskab kommet i mål med en løsning, der i praksis simplificerer produktionen, sparer tid i hverdagen og gør det nemmere for operatørerne.

Jeres
pålidelige partner
i biopharmaceutisk industri

Single use-løsninger til pharmaceutisk og biotech-industri

Alflow Scandinavia tilbyder en bred vifte af single use-produkter og -løsninger til pharmaceutisk og bioteknologisk industri.

Med 20 års erfaring og vores "one-stop-shop"-koncept leverer vi "state-of-the-art" produkter og løsninger af høj kvalitet til single use-brug for at hjælpe vores kunder med at sikre og optimere deres værdifulde single use-processer.

  • 20 års erfaring inden for pharmaceutisk og bioteknologisk industri
  • One-stop shop - spar tid og ressourcer
  • Respekterede og velkendte leverandører
  • Grundig kvalitet og dokumentationskontrol
  • Lokal tilstedeværelse - support på stedet og service med kort varsel
  • Omfattende lagerkapacitet til daglig levering

”Samarbejdet med Alflow og Entegris har været godt, og begge parter har haft hurtig respons og tænkt ud af boksen. Sammen har vi fundet en løsning som virker!”

biology-220005

Kontakt

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om casen eller vores single use-poser fra Entegris.
SB_1000x1000
Silvia Roma Bentin
Internal Technical Sales

Relaterede produkter