CASE

Den rette pumpe til opgaven

Industrikunde

I denne case ser vi på, hvordan vi hjalp en kunde med at finde en erstatning for deres gamle pumper, der også skulle kunne løse nye opgaver og måske give kunden en økonomisk fordel.

Læs mere om opgaven og løsningen herunder, eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine opgaver.

Caseinformation
Client Industrikunde
Industri Industry
Kunde siden 2009
Land Danmark
Case-banner_Den-rette-pumpe-til-opgaven

Industrikunde

OPGAVEN

Vi har gennem mange år leveret udstyr til denne kunde, hvor kvalitet og lavt driftstop har været alfa og omega. Den pumpe, vi tidligere har leveret til dem, kan vi imidlertid ikke levere mere, og vi har derfor måttet finde en ny pumpe, der kunne erstatte de gamle. Da der desuden var kommet en ny applikation på anlæggene, var det en perfekt mulighed for at indsætte og teste det nye pumpemærke.
Vi håber på sigt og efter test, at de nye pumper kører upåklageligt, og at vi evt. kan implementere disse modeller i andre eksisterende processer.

LØSNINGEN

Efter udfasningen af vores tidligere leverandør fandt vi en ny italiensk leverandør af plastpumper, som kunne gå ind og være en erstatning og måske oven i købet give en økonomisk fordel for kunden ved overgang til denne nye pumpe. Valget faldt på GemmeCotti, og der har indtil videre været en positiv tilbagemelding på dem.

Jeres
pålidelige partner
i kemisk og -procesindustri

Procesløsninger til kemisk og -procesindustri.

Alflow Scandinavia tilbyder en bred vifte af produkter og løsninger til kemisk og -procesindustri.

Med 20 års erfaring og vores "one-stop-shop"-koncept leverer vi "state-of-the-art" produkter og løsninger af høj kvalitet til kemisk og -procesindustri for at hjælpe vores kunder med at sikre og optimere deres værdifulde processer.

  • 20 års erfaring inden for kemisk og -procesindustri
  • One-stop shop - spar tid og ressourcer
  • Respekterede og velkendte leverandører
  • Grundig kvalitet og dokumentationskontrol
  • Lokal tilstedeværelse - support på stedet og service med kort varsel
  • Omfattende lagerkapacitet til daglig levering

Kontakt

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om casen eller vores plastpumper fra GemmeCotti.
JQT_1000x1000
Jørgen Q. Tran
Internal Technical Sales