Market-cover_Single-use
BRANCHE

En sikker partner i
biopharmaceutisk
industri til single-use

Leverandør af single-use produkter til biopharmaceutisk industri

SINGLE-USE

Alflow Scandinavia tilbyder en bred vifte af single-use produkter og løsninger til medicinal- og biotechindustrien, der hjælper vores kunder med at sikre og optimere deres værdifulde single-use processer.

Vi leverer blandt andet single use-udstyr til en række producenter af blandt andet insulin, mAb, vacciner, kræftmedicin og cell&gene therapies.

Vores single-use program består af komponenter fra en række leverandører i verdensklasse, der alle er markedsledere og pionerer på deres felt. De stiller deres erfarne ingeniører til rådighed til teknisk assistance, så vores kunder altid er sikret kompetent rådgivning og den bedst mulige løsning.

Grundig kvalitets- og dokumentationskontrol

Single-use industrien er kendetegnet ved et enormt dokumentationsbehov. Det stiller selvfølgelig høje krav til os som leverandør.

Derfor forbedrer vi konstant vores kvalitetssystem og processer for at sikre, at vi overholder alle krav og forventninger fra vores kunder.

Alle vores single-use komponenter samles og pakkes i Klasse 7 ISO-certificerede renrum. De dobbeltpakkes, gammabestråles og er dermed certificeret sterile, og alle partier dokumenteres, så de kan spores med identifikation på emballagen. Al dokumentation arkiveres og gemmes, så vores kunder altid kan komme tilbage og få den tilsendt igen, hvis behovet opstår.

Kontakt

Kontakt en specialist for yderligere information

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores produkter til single-use industrien.

Jens Christian Jeppe