Vidensartikler

Risikofri lækagetest af varmevekslere

Accusense Lækagetest af varmeveksler

Den bedste varmevekslertest på markedet

Ny, revolutionerende testmetode til at fastslå utætheder i varmevekslere er nu kommet til Danmark.

 

Metoden, der gennem uafhængige forsøg sammenholdt med traditionelle metoder er bekræftet som værende den bedste på markedet – både med hensyn til følsomhed og testhastighed – er blevet den foretrukne testmetode af sin slags i Storbritannien.

 

Det patenterede testsystem, AccuTest, der bruger inert helium som sporstof, er fuldkommen sikkert og risikofrit at anvende, da helium hverken er giftigt, antændeligt eller korroderende, og det efterlader ingen restforurening i systemet.

 

Helium har desuden den næstmindste atomstørrelse og er nemt påviseligt og kan dermed finde huller helt ned til 5 mikrometer, hvilket gør det muligt at finde hullerne, før de bliver problematiske og fører til krydskontaminering af væskerne.

 

Dermed er det muligt at planlægge og udføre præventivt vedligehold – noget, der ikke er muligt med traditionelle testmetoder.

IMG_9240_750x1000

Effektiv, skånsom og tidsbesparende

Testen udføres on-site med øjeblikkeligt resultat. Testen viser hurtigt, om der er hul i en plade, og veksleren skal ikke skilles ad inden. Dette betyder mindre nedetid i produktionen.

 

AccuTest-systemet er meget skånsomt over for varmevekslerne – modsat konventionelle testmetoder, der anvender mere grove tilgange som for eksempel højt tryk og farvestofpenetranter.

 

Heliummet spredes nemt og sikkert, efterlader ingen rester og belaster ikke pladerne med potentielt skadelige, høje tryk.

 

Det er det perfekte system til ikke-destruktive tests og garanterer fuld sikkerhed samtidig med en meget høj ydeevne og fremragende funktionalitet.

IMG_9248_1000x1500

En stærk servicepartner

Alflow Scandinavia A/S har indgået en licensaftale med producenten af AccuTest-testsystemet og tilbyder det nu i Danmark sammen med en række andre serviceydelser som blandt andet service på pumper, ventiler og mixere, elektropolering, de-rouge og passivering.

 

Vores servicetekniker, Søren, har 15 års erfaring med service på flowprodukter - herunder blandt andet pladevarmevekslere – og han står klar til at rykke ud til serviceopgaver i hele landet - både inden for fødevareindustri, farmaceutisk industri og proces-/kemisk industri.

service_750x1000

Fordele ved AccuTest-systemet

  • Hurtig og tidsbesparende
  • Mindre nedetid
  • On-site test med øjeblikkeligt resultat
  • Minimerer risikoen for krydskontaminering
  • Sikker i drift
  • Forebyggende vedligeholdelse
  • Helium er hverken giftigt, antændeligt eller korroderende
  • Efterlader ingen restforurening i systemet
  • Udføres ved lavt tryk - max. 2 bar
NDT

Hurtig, sikker og tidsbesparende lækagetest af varmevekslere, der udføres ved hjælp af inert helium.

Alflow Scandinavia A/S tilbyder on-site udførsel af AccuTest lækagetest på dit udstyr.

 

Vores serviceydelser lever op til samtlige krav, der stilles i forhold til miljø, udførelse og miljø, og vores patenterede system, AccuTest, finder huller ned til 5 mikrometer (5/1000 mm).

Er du interesseret i at høre mere?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores AccuTest system til lækagetest af dine varmevekslere.
PEA_1000x1000
Philip Ellegaard Andersen
Area Sales Manager Food & Beverage
RLL_1000x1000
Rasmus Lundby
Technical Manager
JQT_Jørgen_400x400px
Jørgen Q. Tran
Product Manager
SP_1000x1000
Søren Povlsen
Service Technician
Alle Vidensartikler