Market cover_Food
BRANCHE

En sikker partner
i fødevareindustrien

Leverandør af flowprodukter til fødevareindustrien

FOOD

Hos Alflow Scandinavia A/S fører vi et stort udvalg af produkter til fødevareindustrien, og vores kunder tæller blandt andet mejerier, bryggerier, juiceproducenter, marmeladeproducenter og mange flere.

Vores medarbejdere har bred erfaring inden for produkter til fødevareindustrien, hvilket sikrer jer kompetent og sikker vejledning samt det rigtige udstyr til opgaven.

Komponenter brugt i fødevareindustrien skal være sanitært sikret. Alflow kan levere produkter, der fuldt ud lever op til selv de strengeste sikkerheds- og renhedskrav.

I en konkurrenceorienteret branche er det vigtigt, at der er fuldstændig sikkerhed for kvaliteten. Uanset om prisen er en kritisk faktor, skal produkterne være fuldstændigt i orden.

Hos Alflow går vi ikke på kompromis! Vi vil gerne konkurrere, men ikke på bekostning af kvalitet og fødevaresikkerhed.

Grundig kvalitets- og dokumentationskontrol

Branchen har inden for de seneste år oplevet større krav til dokumentation. Det har vi selvfølgelig længe være bevidste om. Derfor arbejder vi - sammen med vores leverandører - hele tiden på at være på forkant, så vi kan rådgive vores kunder på bedst mulig måde.

Vi forbedrer konstant vores kvalitetssystem og processer for at sikre, at vi overholder alle krav og forventninger fra vores kunder. Vi kan levere produkter, der fuldt ud lever op til selv de strengeste sikkerheds- og renhedskrav, blandt andet 1935/2004, EHEDG, FDA, 3A, m.m.

Alflow har en stærk base i den farmaceutiske industri, hvor vi indfrier branchens skrappe krav til sikring af dens produktion i forhold til europæiske og amerikanske myndigheders love og forordninger. Derfor er du hos Alflow sikret den bedst mulige dokumentation og rådgivning. Resultatet er, at forbrugerens sikkerhed er i orden – hver gang!

Kontakt

Kontakt en specialist for yderligere information

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores produkter til fødevareindustrien.

Jens Christian Jeppe