Karriere

Hos Alflow er vi inde i en rivende vækst, og derfor søger vi jævnligt efter nye medarbejdere, så hold øje med siden her, hvor du kan læse mere om vores ledige stillinger.

 

Du kan også læse mere om, hvordan det er at arbejde hos alflow og om de mange medarbejderfordele, vi har.

02004969 (1)

Ledige stillinger

B2B-handelselev

Som elev hos Alflow bliver du en vigtig del af vores interne salgsafdeling, hvor du vil opleve, at du får masser af ansvar og muligheden for en god uddannelse sammen med skønne kollegaer. I internt salg modtager du blandt andet forespørgsler, laver tilbud, ordrebehandler og står for indkøb af forskellige produkter.

Se stillingen

 

Account Manager - Pharma

Som Account Manager er dine vigtigste opgaver at opsøge nye kunder samt servicere eksisterende kunder med henblik på at rådgive og anbefale de bedste tekniske løsninger til pharmaindustrien i Danmark, som er vores største forretningsområde. Du får ansvaret for salget af vores løsninger til eksisterende og nye kunder indenfor medicinalindustrien.

Se stillingen

 

Alflow - et godt sted at arbejde.

Hos Alflow bliver du en del af en dynamisk virksomhed i vækst med en stærk holdånd, hvor viljen til at hjælpe hinanden er stor.

 

Du vil indgå i en virksomhed med en flad struktur, hvor der er effektive og strukturerede arbejdsgange, en uformel omgangstone samt god humor og en god og social arbejdskultur med fokus på teamwork.

 

Vores holdning er, at vi står sammen som et team og løfter opgaverne i flok – ingen opgaver er for store eller små.

 

Men hvordan er det egentlig at arbejde hos Alflow?

 

Det fortæller nogle af vores medarbejdere om i denne korte video.

Medarbejderfordele

Vi har en række medarbejderfordele som for eksempel:

  • frokostordning
  • massageordning
  • medlemskab af motionscenteret i Vejen
  • sundhedsforsikring
  • fleksible arbejdstider
  • gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling

 

Vi måler løbende vores medarbejdertilfredshed, og gennemsnittet over de seneste 5 år ligger på 8,14 ud af 10 points, hvilket er et udtryk for arbejdsglæden, sammenholdet og arbejdsmiljøet, som du kan blive en del af.

02004976_1500x1000

Alflow Scandinavia A/S

Hos Alflow Scandinavia A/S skaber vi værdi gennem optimering af processer og applikationer, når vi hjælper kunderne med deres projekter og rådgiver dem om flow, komponenter og materialer, så de kan opnå et højere udbytte og mindre nedetid i deres processer.

 

Vi opererer indenfor forretningsområderne ”Food & Beverage”, ”Single-Use Technologies” og ”Pharmaceutical”, og vi leverer til flere store danske virksomheder indenfor medicinal- og fødevareindustrien.

Alflow Domicil (HighRes)

Kontakt

Hvis du ønsker at høre mere om en ledig stilling eller sende os en uopfordret ansøgning, så tag endelig fat i vores direktør, Jacob Rosenkrands.
JR_633x633
Jacob Rosenkrands
CEO