CASE

Samlet pakkeløsning sparede tid og ressourcer

PK Chemicals A/S

I denne case får du et indblik i, hvordan Alflow gennem løbende møder, tæt dialog og sparring med kunden opnår en klar forståelse for opgaven, den ønskede dokumentation og komponenternes vigtighed og betydning for at hjælpe kunden bedst muligt.

Læs mere om opgaven og løsningen herunder, eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine opgaver.

Caseinformation
Client pK Chemicals A/S
Industri Pharma
Kunde siden 2010
Land Danmark
Case-banner_Samlet-pakkeløsning-sparede-tid-og-ressourcer

pK Chemicals A/S

OPGAVEN

pK Chemicals A/S (i daglig tale kaldet PKC, red.) stod overfor en udvidelse af deres produktionsfaciliteter i Hårlev. Til produktionen var det vigtigt at sammensætte og udvælge flow- og proceskomponenter med den rigtige dokumentation, der sikrer produktionen oppetid, driftssikkerhed og minimalt vedligehold.

LØSNINGEN

Alflow var i tæt dialog med PKC og fik fra start nedsat en dedikeret projektgruppe til projektet. Gennem løbende møder, tæt dialog og sparring opnåede vi en klar forståelse for opgaven, den ønskede dokumentation og komponenternes vigtighed og betydning for at sikre PKC’s produktion.
Alflow kunne sammensætte og tilbyde en samlet pakke til PKC på flowkomponenter, der gjorde projekt- og indkøbsfasen nemmere, hvilket sparede PKC tid og ressourcer.

Jeres
pålidelige partner
i pharmaindustrien

Flowløsninger til pharmaceutisk industri

Alflow Scandinavia tilbyder en bred vifte af flowprodukter og -løsninger til pharmaceutisk industri.

Med 20 års erfaring og vores "one-stop-shop"-koncept leverer vi "state-of-the-art" produkter og løsninger af høj kvalitet til pharmaindustrien for at hjælpe vores kunder med at sikre og optimere deres værdifulde processer.

  • 20 års erfaring inden for pharmaceutisk industri
  • One-stop shop - spar tid og ressourcer
  • Respekterede og velkendte leverandører
  • Grundig kvalitet og dokumentationskontrol
  • Lokal tilstedeværelse - support på stedet og service med kort varsel
  • Omfattende lagerkapacitet til daglig levering

”Med udsigten til at kunne få en samlet entreprise af komponenter i høj kvalitet på de fleste af nøgleoperationerne på vores nye procesanlæg, var det ikke svært at vælge Alflow som leverandør. Rådgivning og samarbejde var upåklageligt, og den medfølgende dokumentation nemt tilgængelig, hvilket var en medvirkende faktor til projektets succes.”

Rene Qvortrup
Teknisk direktør
0398_rene_web_contact (1)

Kontakt

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om casen eller vores flowkomponenter til pharmaceutisk industri.
MJ_1000x1000
Malene Junker
Internal Technical Sales
JQT_Jørgen_400x400px
Jørgen Q. Tran
Internal Technical Sales