Elevstillinger

B2B-handelselev

Som elev hos Alflow bliver du en vigtig del af vores interne salgsafdeling, hvor du vil opleve, at du får masser af ansvar og muligheden for en god uddannelse sammen med skønne kollegaer. I internt salg modtager du blandt andet forespørgsler, laver tilbud, ordrebehandler og står for indkøb af forskellige produkter.

Se stillingen

25. januar 2023

Magnus

Elev hos Alflow

 

"Mine kollegaer har været super gode til at lære mig alt, hvad jeg ved i dag - både gennem gode snakke og hurtige fif. Det har været med til at give mig en stejl læringskurve."

Magnus

Mille

Tidligere elev hos Alflow

 

"Kollegaerne tog vanvittigt godt imod mig. Alflow reklamerer med at være som en familie, og det er vi. Jeg blev taget ind fra start og var en del af fællesskabet."

MBL

Sofie

Operations Manager & tidligere elev hos Alflow

 

"Én af de bedste ting ved at være elev og arbejde i Alflow er at være en del af et fællesskab og en kultur, hvor man løfter i flok og hjælper hinanden."

SRM_2

Alflow - et godt sted at arbejde.

Hos Alflow bliver du en del af en dynamisk virksomhed i vækst med en stærk holdånd, hvor viljen til at hjælpe hinanden er stor.

 

Du vil indgå i en virksomhed med en flad struktur, hvor der er effektive og strukturerede arbejdsgange, en uformel omgangstone samt god humor og en god og social arbejdskultur med fokus på teamwork.

 

Vores holdning er, at vi står sammen som et team og løfter opgaverne i flok – ingen opgaver er for store eller små.

 

Men hvordan er det egentlig at arbejde hos Alflow?

 

Det fortæller nogle af vores medarbejdere om i denne korte video.

Fra piccoline til Operations Manager

Trods sin forholdsvis unge alder er Sofie en af dem, der har været i Alflow længst.

 

Hun startede i et studiejob som piccoline, da hun var 16 år og blev efter gymnasiet tilbudt en læreplads.

 

Efter endt uddannelse blev hun fastansat og har gradvist arbejdet sig op til først teamleder og sidenhen Operations Manager med ansvar for en af Alflows største afdelinger.

 

Læs mere om Sofies rejse til der, hvor hun er i dag, og hvad der har været med til at udvikle hende - både fagligt og personligt i nedenstående artikel.

SRM_2

Medarbejderfordele

Vi har en række medarbejderfordele som for eksempel:

  • frokostordning
  • massageordning
  • medlemskab af motionscenteret i Vejen
  • sundhedsforsikring
  • fleksible arbejdstider
  • gode muligheder for efteruddannelse og personlig udvikling

 

Vi måler løbende vores medarbejdertilfredshed, og gennemsnittet over de seneste 5 år ligger på 8,14 ud af 10 points, hvilket er et udtryk for arbejdsglæden, sammenholdet og arbejdsmiljøet, som du kan blive en del af.

02004976_1500x1000

Alflow Scandinavia A/S

Hos Alflow Scandinavia A/S skaber vi værdi gennem optimering af processer og applikationer, når vi hjælper kunderne med deres projekter og rådgiver dem om flow, komponenter og materialer, så de kan opnå et højere udbytte og mindre nedetid i deres processer.

 

Vi opererer indenfor forretningsområderne ”Food & Beverage”, ”Single-Use Technologies” og ”Pharmaceutical”, og vi leverer til flere store danske virksomheder indenfor medicinal- og fødevareindustrien.

Alflow Domicil (HighRes)

Kontakt

Hvis du ønsker at høre mere om en ledig stilling eller sende os en uopfordret ansøgning, så tag endelig fat i vores direktør, Jacob Rosenkrands.
JR_633x633
Jacob Rosenkrands
CEO