Sådan opnår du mindre nedetid og bliver mere effektiv!

Har du en eller flere tanke i din proces?

 

Så kender du sikkert til problemet med bundfældet spildmateriale i tanken, som den skal tømmes for med en slamsuger med jævne mellemrum?

 

Med et topmonteret røreværk fra Chemineer bliver dit produkt holdt homogent, så du undgår bundfældet materiale og i stedet kan pumpe hele produktet videre i processen, hvor spildmaterialet kan filtreres fra - nemt og effektivt uden at standse produktionen.

 

Hermed sparer du hele slamsugningsprocessen og opnår mindre nedetid til vedligehold, så din produktion i sidste ende bliver mere effektiv.

Røreværker 20ht

Kundetilpasset løsning

For at sikre at du får den mest optimale løsning til dit behov, bliver hvert enkelt røreværk tilpasset til din specifikke opgave gennem kompetent rådgivning og grundig behovsafdækning.

 

På basis af dine data udfører Chemineer test og simulation af din proces, så du får den optimale omrøring, der er skræddersyet til lige nøjagtigt dine behov.

 

Disse tests og simuleringer udføres ved hjælp af computersimulering - kaldet CFD.

qed

CFD, der står for Computional Fluid Dynamics, er et kraftfuldt værktøj, der bruges til matematisk at modellere væskeflow fra forskellige omrører-/impellerkonstruktioner i blandetanke. Ved hjælp af denne simulering er det også muligt at analysere blandings- og reaktionshastigheder for kemikalier og varmeoverførsel.

 

Blanding af enkelt- og flerfasevæsker i blandingstanke er en almindelig opgave i mange industrier. Det er afgørende for udstyrsdesign, opskalering, proceskontrol og økonomiske faktorer at forstå væskeflowet i disse tanke. CFD-modeller giver dig mulighed for at se, hvad der foregår i tanken, så det er nemmere at vælge det bedste omrørerdesign for at opnå det ønskede resultat.

 

Flowmønstrene i tankene er komplekse, hvilket gør traditionel CFD til en tidskrævende proces, hvor det kan tage op til tre dage at definere alle ligningerne og køre programmet. Vores leverandør, Chemineer, anvender imidlertid en række proprietære teknikker til at fremskynde denne proces. Deres ingeniører kan lave en todimensionel CFD-analyse på så lidt som 10 minutter og en 3D-analyse på 3-4 timer.

mr

Fordele ved topmonterede røreværker fra Chemineer

  • Homogen omrøring
  • Kundetilpasset løsning
  • Få vedligeholdelsesomkostninger
  • Færre produktberørte dele giver mindre risiko for havari og nedetid
Røreværker

Computersimulering af din proces

I forbindelse med dimensionering af vores topmonterede røreværker har vi sammen med vores leverandør mulighed for at lave CFD (computersimuleringer) af processen, så I sikres en optimal løsning, der er skræddersyet til jeres behov.

Kontakt os, hvis du har lyst til at høre mere om vores topmonterede røreværk fra Chemineer eller CFD-computersimulering.
MB_633x633
Morten Boje
Internal Technical Sales