Sådan forlænger I levetiden på jeres flowudstyr!

Vidensartikler

Et for højt tryk i processen kan reducere levetiden på jeres instrumenter væsentligt.

Derudover vil et for højt tryk have den effekt, at den proces, som I ønsker, ikke kan gennemføres, eller at I ikke opnår den forventede effekt.

Det er ofte nødvendigt med et højt tryk i rørstrengen efter en pumpe, hvor der er flere aftapningssteder, for at kunne servicere alle aftapningssteder på rørstrengen. Oftest er rørstrengen også længere, så for at undgå et for stort tryktab er trykket i rørstrengen måske 7 bar, mens trykket på aftapningsstedet for eksempel skal være 1,6 bar. Her er det så nødvendigt at reducere trykket, før brugeren ”modtager” flowet.

Vil I også gerne undgå et for højt tryk og dermed forlænge levetiden på jeres flowudstyr?

Så læs endelig videre - vi har nemlig en løsning.

Løsningen

Den sanitære trykregulator fra Steriflow Valve, Mark96, er designet til at regulere tryk i systemer, der kræver opretholdelse af sanitære forhold.

Hvis trykket er for stort i forhold til det setpunkt, I har forudindstillet MK96 til, så vil ventilen regulere trykket ned til det ønskede.

Fordelen ved Steriflows ventiler er den store membranoverflade, som gør dem bedre til at regulere med. De andre konkurrenters membraner er til sammenligning kun ca. halvt så store.

En anden funktion er, at Steriflows membraner er fremstillet af PTFE/Jorlon, hvor andre producenters membraner er i gummi/PTFE - altså et kompositmateriale, som har en væsentligt kortere levetid.

Steriflow giver faktisk ”lifetime warenty” på deres Jorlon-membraner, hvilket betyder, at så længe membranen fungerer inden for de trykforhold, der er iht. Steriflows specifikationer, så erstattes den uden beregning af Steriflow.

Denne garanti gælder på alle Steriflows ventiler med Jorlon-membran.

Video

I videoen her kan du høre Product & Sales Manager hos Steriflow Valve, Karl J. Lutkewitte, fortælle om den sanitære trykregulator, Mark96.

Fordele ved Mark96-trykreduktionsventilen

  • Jorlon-membran - livstidsgaranti
  • ventilhus i 100% 316L stangstål - ingen befugtede, støbte dele
  • Bedste nøjagtighed (mindst droop/setpoint-offset) i branchen
  • Ingen ledende overflader i væsken - minimerer dannelse af partikler
  • Manuel CIP-pin giver brugeren mulighed for at se regulatoren i fuld åben position under skylle/CIP/skylle-cyklus
MK96_mix

Vil du høre mere?

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller ønsker at høre mere om vores trykreduktionsventil fra Steriflow Valve.
MJ_1000x1000
Malene Junker
Internal Technical Sales