CASE

Hurtig overførsel af væske fra et renrum til et andet og minimeret risiko for kontaminering

Den aseptiske overførsel af væsker mellem to områder med forskellige klassifikationer udgør en udfordring i forhold til design og drift af single use-anlæg.

Denne case beskriver implementeringen af ​​AdvantaPass pass through-systemet, der bruges til aseptisk at overføre væske mellem områder med forskellige klassifikationer i et single-use cGMP-anlæg.

Læs mere om opgaven og løsningen herunder, eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at løse dine opgaver.

Caseinformation
Client Medicinproducent
Industri Pharma
Kunde siden
Land USA
AdvantaPass_tegning_1920x640

Medicinproducent

OPGAVEN

Kundens hovedformål var hurtigt at overføre væske fra et område til et andet og samtidig minimere risikoen for kontaminering. Derudover søgte kunden at maksimere effektiviteten og reducere operatørfejl.

 

Kunden undersøgte flere løsninger som potentielle muligheder for aseptisk overførsel af væsker.

 

Den første løsning, der blev undersøgt, var brugen af ​​mobile single use-poser, da de allerede brugte 3D-poser flere steder i processen.

 

En anden løsning, de undersøgte, var en membranventil, som de anvendte i andre applikationer.

 

Den tredje evaluerede løsning var en 8” AdvantaPass-portal og single use-system designet til de forskellige vægtykkelser mellem hvert af renrummene i anlægget. Single use-systemet er designet til at imødekomme driftstryk, flowhastigheder og produktkompatibilitet.

LØSNINGEN

Mens brugen af ​​3D-poser til overførsel af væsker mellem renrummene let kunne implementeres, blev risikoen for brud på poserne og produkttab under overførslen vurderet til at være for stor og anset for ikke at være acceptabel.

 

Tilsvarende blev membranventilen afvist som en løsning, fordi den ikke skabte tilstrækkelig barriereseparation mellem de to kvalitetsrum, da membranventilen ikke skaber en ensartet tætning omkring rørets ydre diameter. Der var også bekymringer i forhold til rengøringsvalideringen på grund af de indeslutningsområder, der blev skabt af flere bevægelige dele.

 

Omvendt opfyldte AdvantaPass-systemet kravene til barriereseparation mellem renrum med dets patenterede silikonepakningsdesign. Ved at have flere væskeoverførselslinjer i single use-samlingen var kunden i stand til at maksimere effektiviteten og reducere operatørfejl.

 

AdvantaPass-systemet viste sig at være den ideelle løsning til anlægsdesignet og til de udfordringer, som denne store lægemiddelproducent står over for i deres processer. Systemets fleksibilitet kombineret med AdvantaPures forpligtelse til at forstå deres biobehandlingsbehov, fik kunden til vælge AdvantaPass-systemet til alle deres væskeoverførselsprocesser mellem renrum.

Jeres
pålidelige partner
i pharmaindustrien

Flowløsninger til pharmaceutisk industri

Alflow Scandinavia tilbyder en bred vifte af flowprodukter og -løsninger til pharmaceutisk industri.

Med 20 års erfaring og vores "one-stop-shop"-koncept leverer vi "state-of-the-art" produkter og løsninger af høj kvalitet til pharmaindustrien for at hjælpe vores kunder med at sikre og optimere deres værdifulde processer.

  • 20 års erfaring inden for pharmaceutisk industri
  • One-stop shop - spar tid og ressourcer
  • Respekterede og velkendte leverandører
  • Grundig kvalitet og dokumentationskontrol
  • Lokal tilstedeværelse - support på stedet og service med kort varsel
  • Omfattende lagerkapacitet til daglig levering

Kontakt

Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om casen eller vores single use-løsninger til pharmaceutisk industri.
SB_1000x1000
Silvia Roma Bentin
Internal Technical Sales