Brands

Staitech

Staitech er en førende producent og leverandør af high purity-komponenter til medicinalindustrien.

Læs mere
Staitech Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

De tilbyder et bredt program af rørledningskomponenter – blandt andet skueglas, vandudladere, sample coolers, kontraventiler, prøveventiler og fittings – til brug i processer med høj renhed til farmaceutiske og bioteknologiske industrier.

Virksomheden, der ligger i Gloucestershire, Storbritannien, blev grundlagt i 1997 af Andrew Ferguson. Her 24 år senere kan virksomheden prale af et moderne produktionsanlæg, hvor præcisionsbearbejdning, fabrikation, elektropolering og montering udføres.

I starten designede og lavede Staitech kun et begrænset sortiment af produkter, men nu kan virksomheden tilbyde vandudladere, prøvekølere, kontraventiler, skueglas, prøveventiler og et omfattende udvalg af fittings til kunder over hele verden.

Staitech kan også tilbyde en bearbejdningsservice til specielle dele eller korrosionsbestandige materialer såsom C22-legering.

Ud over de produkter, der er designet og fremstillet af Staitech, har virksomheden opbygget stærke relationer med distributører og leverandørpartnere – som blandt andet Alflow – i hele Europa.

Virksomheden har et moderne produktionsanlæg, hvor bearbejdning, fabrikation, elektropolering og montage udføres.

I fremtiden vil Staitech fortsætte med at udvikle og udvide sit store produktsortiment, øge produktionen for at imødekomme den voksende efterspørgsel og flytte i en splinterny, moderne bygning på 10.000m2 med fabrik og kontor.

Alflow forhandler et stort udvfalg af produkter fra Staitech – blandt andet vandudladere, sample coolers og kontraventiler. Kontakt os, og hør nærmere.