Produkter

Trykreguleringsventiler

Trykreguleringsventiler til applikationer i kemisk- proces- pharmaceutisk- og fødevareindustri, hvor processen kræver en regulering af flow, tryk og temperatur

Reguleringsventiler

Trykreguleringsventiler

Med trykreguleringsventiler - også kaldet reguleringsventiler -  fra Alflow er dine ventilations-, varme- og køleanlæg sikret hurtig regulering samt et præcist flow. Samtidig beskytter vores trykreguleringsventiler dine rør og udstyr mod høje tryk, da de er produceret i det mest velegnede materiale, der gør dem ideelle til regulering af en række væsker, gasser og luftarter.

Find trykreguleringsventiler i den bedste kvalitet

Hos Alflow vægter vi kundetilfredshed og god kvalitet meget højt. Derfor bestræber vi os på at levere de bedste trykreguleringsventiler på markedet til din virksomhed. Det betyder også, at du hos os kan finde et bredt sortiment indenfor forskellige ventiler. Udover trykreguleringsventiler kan du blandt andet finde:

Vores trykreguleringsventiler kan både være en integreret enhed med en udgangstryksindstilling, en begrænser og en sensor i hele ventilhuset, eller de kan bestå af en separat trykføler, regulator og flowventil. Derudover kan du også bestille solide sædeventiler, butterflyventiler og sikkerhedsventiler.

Har du brug for nogle bestemte trykreguleringsventiler til vand, gas, damp eller aggressive medier? Så kan vi levere den ønskede type i den mængde hurtigst muligt til dig. Se alle vores produkter her.

En holdbar løsning til dine installationer

Alle vores ventiler består af høj kvalitet, så du kan være helt tryg ved at bruge dem til din proces. Blandt andet er vores ventiler typegodkendte og lever op til alle industrielle krav i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø og brugervenlighed.

Desuden bliver alle vores produkter testet før brug, så de lever op til kravene om kvalitet og sikkerhed. De høje standarder ses også hos vores leverandører, der overholder alle krav fra direktiver og standarder inden for fødevarebranchen samt den kemiske og farmaceutiske industri.

Dette er vigtigt, fordi vi ved, at gode ventiler er afgørende i installationer, hvor du skal kontrollere og regulere gennemstrømningen. På den måde er rørene og udstyret nemlig beskyttet mod høje tryk og trykstød. Når du køber ventiler fra Alflow, får du dermed en langtidsholdbar løsning.

Sådan fungerer en trykreguleringsventil

Har du et varmeanlæg, køleanlæg eller ventilationsanlæg, der skal bruge enten gas eller væske for at virke? Så er det i langt de fleste tilfælde meget vigtigt at kunne kontrollere og regulere mængden af væske, der strømmer gennem rørene og ind i apparatet.

Og det kan du med en reguleringsventil. Generelt set kan du dele ventilen op i kategorierne trykreguleringsventiler til henholdsvis mængderegulering, trykregulering og temperaturregulering. Formålet er at  reducere trykket af en væske til en bestemt værdi, når det kommer ud af ventilen.

En trykreguleringsventil hjælper altså med at opretholde et konstant udgangstryk, og du kan normalt indstille ventilen til et bestemt tryk inden for dens grænser. Når ventilen er indstillet, vil det reducerede tryk være konstant. Derudover vil et lavere afgangstryk også skabe et lavere vandforbrug. Et konstant niveau i driftsflow reducerer også mindre støj i installationen.

Få kompetent rådgivning, sparring og service

Med en trykreguleringsventil kan du holde det indstillede tryk på et konstant niveau – selv hvis der kommer udsving i indgangstrykket. At finde den rigtige reguleringsventil er altså essentiel for at beskytte dine apparater og sikre stabilitet ved et lavt flow.

Derfor rådgiver vi dig gerne om at finde den bedste løsning til din virksomhed. Blandt andet hjælper vi dig med at vælge ventilen ud fra dine givne væskedata, kapacitet og trykfald. Væskedata kan for eksempel være type, temperatur, viskositet, slibemidler eller faste stoffer.

Disse faktorer påvirker nemlig valget og størrelsen på ventilen samt valget af elastomerer og finish på overfladen. Du er derfor mere end velkommen til at spørge os til råds. Hvis du ønsker mere information om en bestemt trykreguleringsventil i vores udvalg, så vil vi naturligvis også gerne fortælle mere om dette.

Mere end 20 års erfaring i ventiler og mere

Vil du undgå skader på grund af overtryk og få reduceret vandforbruget? Ved at samarbejde med hos kan du nemt få udført service på de nye ventiler. I teamet har vi nemlig mere end 20 års erfaring med både flow, komponenter, applikationer og processer indenfor den farmaceutiske og kemiske industri samt fødevarebranchen.

De mange års erfaring betyder, at vores medarbejdere har en bred erfaring inden for deres respektive områder. Det sikrer dig kyndig vejledning samt det rigtige udstyr til opgaven.

Læs mere om vores service af flowkomponenter, hvor vi rykker hurtigt ud til din opgave.

Hvad er en trykreguleringsventil?

En trykreguleringsventil bruges til flowregulering i processystemer, blandt andet som manuel eller automatisk kontrol af flow, tryk, temperatur, koncentration, væskeniveau i tanke, osv. En trykreguleringsventil har typisk et stik-/sædedesign, hvor stikket kontinuerligt bevæger sig op og ned for at justere procestilstanden.

Hvilke typer trykreguleringsventiler er der?

Der findes forskellige typer trykreguleringsventiler til forskellige typer applikationer – blandt andet manuelle ventiler med håndtag til enkel procesregulering, automatiske ventiler til luft-/elektrisk styring, automatiske membranventiler til automatisk procesregulering med en fjeder/membranbelastet aktuator samt aseptiske ventiler.

Hvordan findes den rigtige trykreguleringsventil?

En trykreguleringsventil vælges typisk ud fra en ventilkurve baseret på væskedata, kapacitet og trykfald over ventilen. For at sikre et korrekt ventilvalg er det vigtigt at have alle nødvendige proces- og sitedata samt kundepræferencer med i overvejelserne.