Produkter

Trykholdeventiler

Trykholdeventiler til applikationer i kemisk-, proces-, pharmaceutisk- og fødevareindustri, hvor processen kræver en regulering af flow, tryk og temperatur.

Trykholdeventiler

Trykholdeventiler

Med trykholdeventiler fra Alflow er dine ventilations-, varme- og køleanlæg sikret hurtig trykregulering samt et præcist flow. Trykholdeventiler tilhører gruppen reguleringsventiler, der regulerer flowet og beskytter dine rør og udstyr mod høje tryk. De er produceret i det mest velegnede materiale, og de er ideelle til regulering af en lang række væsker, gasser og luftarter.

Hvad er en trykholdeventil?

En trykholdeventil er en modtryksventil, der sikrer et konstant forudindstillet tryk gennem hele systemet ved at lette overskydende tryk, uanset om der forekommer ændringer i flowet eller ej.

Hvor anvendes trykholdeventiler?

Vi har trykholdeventiler til både sanitære og industrielle applikationer. Vi har blandt andet ventiler, der er velegnede til biofarmaceutiske anlæg til modulerende trykaflastning under påfyldning. Disse ventiler er ideelle til rene gasser, der typisk findes i sanitære processer, som bl.a. ren hygiejnisk luft, nitrogen, kuldioxid, argon, osv. Vi har ligeledes ventiler, der er velegnede til blanketing-opgaver til tanke, og ventiler til styring af processystemer.

For eksempel er vores MARK 958 en sanitær gasmodtryksregulator til farmaceutiske applikationer og fødevareapplikationer. Takket være SST-konstruktionen, de FDA-godkendte pakninger og triclamp-forbindelserne er denne ventil særligt velegnet til sanitære applikationer og miljøer.

Nogle af vores trykholdeventiler er desuden udstyret med den ekstrabrede, fintfølende JORLON-membran, som sikrer præcist et flow. JORLON-membranen er så holdbar, at der faktisk ydes LIVSTIDSGARANTI på den, hvilket betyder, at man til hver en tid kan komme retur, skulle det mod forventning ske, at membranen fejler.

Find trykholdeventiler i den bedste kvalitet

Hos Alflow vægter vi kundetilfredshed og god kvalitet meget højt. Derfor bestræber vi os på at levere de bedste trykholdeventiler på markedet til din virksomhed. Det betyder også, at du hos os kan få et bredt sortiment indenfor trykholdeventiler. Du kan blandt andet finde:

 • sliding-gate trykholdeventiler
 • differenstrykventiler
 • vakuumregulatorer
 • modulerende regulatorer
 • sliding-gate regulatorer
 • sædereguleringsventiler
 • gasreguleringsventiler
 • direkte trykholdeventiler
 • selvjusterende trykholdeventiler
 • dobbeltsædede reguleringsventiler
 • sanitære trykholdeventiler
 • sanitære luftforstærkede trykholdeventiler
 • kompakte trykholdeventiler
 • kompakte low-flow trykholdeventiler
 • med mere

Udover trykholdeventiler har vi også et bredt udvalg af reguleringsventiler, trykreguleringsventiler og trykreduktionsventiler.

En holdbar løsning til dine installationer

Alle vores ventiler er naturligvis af høj kvalitet, så du kan være helt tryg ved at bruge vores produkter til din proces. Blandt andet er vores ventiler typegodkendte og lever op til alle industrielle krav i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø og brugervenlighed. Dette betyder, at vores trykholdeventiler leveres med fuld dokumentation, blandt andet:

 • FDA
 • USP Class VI
 • ASME BPE
 • ATEX
 • EHEDG
 • 3A
 • 1935/2004
 • EN10204-3.1
 • 10/2011

Desuden bliver alle vores produkter bliver testet før brug, så de lever op til krav om kvalitet og sikkerhed. De høje standarder ses også hos vores leverandører, der overholder alle krav fra direktiver og standarder inden for fødevarebranchen samt den kemiske og farmaceutiske industri.

Når du køber ventiler fra Alflow, får du dermed en langtidsholdbar løsning. Alt dette grundige arbejde er vigtigt, fordi vi ved, at gode ventiler er afgørende i installationer, hvor du skal kontrollere og regulere gennemstrømning. På den måde er rør og udstyr nemlig beskyttet mod høje tryk og trykstød.

Sådan fungerer en trykholdeventil

Har du et varmeanlæg, køleanlæg, ventilationsanlæg eller andet, der bruger enten gas eller væske for at virke? Så er det i langt de fleste tilfælde meget vigtigt at kunne kontrollere og regulere mængden og trykket af den gas eller væske, der strømmer gennem systemet.

Og det kan du med en trykholdeventil. En trykholdeventil hjælper nemlig med at opretholde et konstant tryk, og du kan normalt indstille ventilen til et bestemt tryk inden for dens grænser. Når ventilen er indstillet, vil det reducerede tryk være konstant. Derudover vil et konstant niveau i driftsflowet også give mindre støj i installationen.

Få kompetent rådgivning, sparring og service

Med en trykholdeventil kan du altså holde det indstillede tryk på et konstant niveau – selv hvis der kommer udsving i indgangstrykket. At finde den rigtige trykholdeventil er altså essentiel for at beskytte dine apparater og sikre stabilitet ved et lavt flow.

Derfor hjælper vi dig gerne med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Blandt andet hjælper vi dig med at vælge ventilen ud fra en ventilkurve baseret på væskedata, kapacitet og trykfald. Væskedata kan for eksempel være type, temperatur, viskositet, slibemidler eller faste stoffer.

Disse faktorer påvirker nemlig valget og størrelsen på ventilen samt valget af elastomerer og finish på overfladen. Du er derfor mere end velkommen til at spørge os til råds. Hvis du savner mere information om en bestemt trykholdeventil i vores udvalg, så vil vi naturligvis også gerne fortælle mere om dette.

Mere end 20 års erfaring i ventiler og mere

Vil du undgå skader på grund af overtryk og få reduceret vandforbruget? Ved at samarbejde med hos kan du nemt få udført service på de nye ventiler. I teamet har vi nemlig mere end 20 års erfaring med både flow, komponenter, applikationer og processer indenfor den farmaceutiske og kemiske industri samt fødevarebranchen.

De mange års erfaring betyder, at vores medarbejdere har en bred erfaring inden for deres respektive områder. Det sikrer dig kyndig vejledning samt det rigtige udstyr til opgaven.

Læs mere om vores service af flowkomponenter, hvor vi rykker hurtigt ud til din opgave, så du undgår unødvendig nedetid.