Produkter

Trykreduktionsventiler

Sanitære og industrielle trykreduktionsventiler til at regulere downstream-trykket til et forudbestemt sætpunkt for at beskytte rør og udstyr mod høje tryk og trykstød.

Trykreduktionsventiler

Trykreduktionsventiler

Med trykreduktionsventiler fra Alflow er dine ventilations-, varme- og køleanlæg sikret hurtig regulering samt et præcist flow. Samtidig sørger vi for, at vores trykreduktionsventiler beskytter dine rør og udstyr mod høje tryk, da de er produceret i det mest velegnede materiale – ideel til regulering af en række væsker, gasser og luftarter.

Find trykreduktionsventiler i den bedste kvalitet

Hos Alflow er kundetilfredshed og god kvalitet i højsædet. Derfor bestræber vi os på at levere de bedste trykreduktionsventiler på markedet til din virksomhed. Det betyder også, at du hos os kan få et bredt sortiment indenfor forskellige reguleringsventiler. Udover trykreduktionsventiler kan du blandt andet finde:

Vores trykreduktionsventiler kan både være selvbetjente, direkte styrede, indvendigt styrede og pilotstyrede, og de fås i mange forskellige varianter til forskellige formål. Vi har blandt andet højtryksreguleringsventiler, højsensitive reguleringsventiler, differentielle reguleringsventiler, vakuumreguleringsventilerwafer-style reguleringsventiler, gastryksreguleringsventiler og mange flere.

Trykreduktionsventiler fås også med et sliding-gate design, hvor ventilen består af to primære dele: en bevægelig skive og en stationær plade med flere åbninger. Skiven skyder frem og tilbage for at åbne og lukke, og når ventilen er lukket, overlapper skiven åbningerne i pladen, hvilket sikrer, at ventilen lukker. Styreelementet i sliding gate-ventilen er monteret vinkelret på flowet i modsætning til traditionelle ventiler. Den direkte gennemstrømning i sliding gate-ventilen reducerer turbulens og giver overlegen levetid.

Har du brug for nogle bestemte trykreduktionsventiler til vand, gas, damp eller aggressive medier? Så kan vi levere den ønskede type i den ønskede mængde hurtigst muligt til dig. Se alle vores produkter her.

En holdbar løsning til dine installationer

Alle vores ventiler naturligvis af høj kvalitet, så du kan være helt tryg ved at bruge vores produkter til din virksomhed. Blandt andet er vores ventiler typegodkendte og lever op til alle industrielle krav i forhold til anvendelse, hygiejne, miljø og brugervenlighed.

Desuden bliver alle vores produkter bliver testet før brug, så de lever op til krav om kvalitet og sikkerhed. De høje standarder ses også hos vores leverandører, der overholder alle krav fra direktiver og standarder inden for fødevarebranchen samt den kemiske og farmaceutiske industri.

Når du køber ventiler fra Alflow, får du dermed en langtidsholdbar løsning. Den grundige kontrol er vigtig, fordi vi ved, at gode ventiler er afgørende i installationer, hvor du skal kontrollere og regulere gennemstrømning. På den måde er rør og udstyr nemlig beskyttet mod høje tryk og trykstød.

Sådan fungerer en trykreduktionsventil

Har du et varmeanlæg, køleanlæg, ventilationsanlæg eller andet, der bruger enten gas eller væske for at virke? Så er det i langt de fleste tilfælde meget vigtigt at kunne kontrollere og regulere mængden af væske, der strømmer gennem rørene og ind i apparatet.

Og det kan du med en trykreduktionsventil. Generelt set kan du dele ventilen op i kategorierne reguleringsventiler til henholdsvis mængderegulering, trykregulering og temperaturregulering. Formålet er at reducere trykket af en væske til en bestemt værdi, når det kommer ud af ventilen.

For eksempel er en trykreduktionsventil til private hjem med til at beskytte installationer med vand mod overdrevet pres fra forsyningen. Ellers ville dit hus blive meget varmt, hvis du ikke kunne regulere mængden af vand, der bliver ledt ind i dine radiatorer. Af den grund er det vigtigt, at du kan styre, hvor meget væske eller gas, der bliver ledt gennem ventilen.

En trykreduktionsventil hjælper altså med at opretholde et konstant udgangstryk, og du kan normalt indstille ventilen til et bestemt tryk inden for dens grænser. Når ventilen er indstillet, vil det reducerede tryk være konstant. Derudover vil et lavere afgangstryk også skabe et lavere vandforbrug. Et konstant niveau i driftsflow reducerer også mindre støj i installationen.

Få kompetent rådgivning, sparring og service

Med en trykreduktionsventil kan du holde det indstillede tryk på et konstant niveau – selv hvis der kommer udsving i indgangstrykket. At finde den rigtige trykreduktionsventil er altså essentielt for at beskytte dine apparater og sikre stabilitet ved et lavt flow.

Derfor rådgiver vi dig gerne om at finde den bedste løsning til din virksomhed. Blandt andet hjælper vi dig med at vælge ventilen ud fra en ventilkurve baseret på væskedata, kapacitet og trykfald. Væskedata kan for eksempel være type, temperatur, viskositet, slibemidler eller faste stoffer.

Disse faktorer påvirker nemlig valget og størrelsen på ventilen samt valget af elastomerer og finish på overfladen. Du er derfor mere end velkommen til at spørge os til råds. Hvis du savner mere information om en bestemt trykreduktionsventil i vores udvalg, så vil vi naturligvis også gerne fortælle mere om dette.

Mere end 20 års erfaring i ventiler og mere

Vil du undgå skader på grund af overtryk og få reduceret vandforbruget? Ved at samarbejde med hos kan du nemt få udført service på de nye ventiler. I teamet har vi nemlig mere end 20 års erfaring med både flow, komponenter, applikationer og processer indenfor den farmaceutiske og kemiske industri samt fødevarebranchen.

De mange års erfaring betyder, at vores medarbejdere har en bred erfaring inden for deres respektive områder. Det sikrer dig kyndig vejledning samt det rigtige udstyr til opgaven.

Læs mere om vores service af flowkomponenter, hvor vi rykker hurtigt ud til din opgave.

Hvad er en trykreduktionsventil?

En trykreduktionsventil bruges til flowregulering i processystemer, blandt andet manuel eller automatisk kontrol af flow, tryk, temperatur, koncentration, væskeniveau i tanke, osv. En trykreduktionsventil har typisk et stik-/sædedesign, hvor stikket kontinuerligt bevæger sig op og ned for at justere procestilstanden.

Hvilke typer trykreduktionsventiler er der?

Der findes forskellige typer trykreduktionsventiler til forskellige typer applikationer – blandt andet manuelle ventiler med håndtag til enkel procesregulering, automatiske ventiler til luft-/elektrisk styring, automatiske membranventiler til automatisk procesregulering med en fjeder/membranbelastet aktuator samt aseptiske ventiler.

Hvordan findes den rigtige trykreduktionsventil?

En trykreduktionsventil vælges typisk ud fra en ventilkurve baseret på væskedata, kapacitet og trykfald over ventilen. For at sikre et korrekt ventilvalg er det vigtigt at have alle nødvendige proces- og sitedata samt kundepræferencer med i overvejelserne.