Brands

Nordson Medical

Nordson Medical fremstiller single-use, bioprocessing fittings og clamps i høj kvalitet.

Læs mere
Nordson Medical
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om Nordson MEDICAL

Nordsons Medicals brede program gør det nemt for vores kunder at kunne få mange komponenter og fittings ét sted fra.

Nordson Medical er globalt repræsenteret og specialiserer sig i design, udvikling af komplekse plastprodukter til medicinal- og life science-industrien. Deres fleksible tilgang i produktionen og deres brede erfaring skaber værdi for projekter og løser vores kunders opgaver.

Nordson MEDICAL er en del af Nordson Corporation, der er en af verdens førende producenter af præcise forbruger-, industri- og medicinske produkter, produktionsudstyr, komponentteknologier og teknologibaserede systemer til en bred vifte af applikationer.

Nordson MEDICAL har eksisteret i mere end 50 år. Siden det første Nordson MEDICAL-anlæg blev åbnet i 1968, har de strategisk opbygget deres kapacitetsportefølje for at tilbyde kunderne en komplet løsning på deres behov for udvikling af medicinsk udstyr. Sortimentet er bredt, og omfatter komponenter til væskestyring, katetre og kanyler, krympeslanger, medicinske slanger, medicinske balloner, leveringsenheder til biomateriale og Nitinol-komponenter.

Nordson MEDICAL skiller sig ud fra konkurrenterne idet de tilbyder:

  • Design & Udvikling – Nordson MEDICAL tilbyder omfattende produktudvikling og engineering fra koncept til kommercialisering.
  • Komponenter og teknologier – Deres brancheførende teknologi tjener interventionelle, kirurgiske og specialiserede markeder.
  • Færdige enhedsløsninger – De leverer produktion og montering i fuld service og udnytter integrerede teknik- og komponentteknologier.

Nordson MEDICAL stræber efter at levere værdi i form af kvalitet, innovation og service igennem hele produktets livscyklus.

De ønsker at være en global integreret løsningspartner til design, konstruktion og fremstilling af komplekse medicinske anordninger og komponenter ved at samarbejde med virksomheder som motor for innovation for de komponenter og enheder, der redder og forbedrer liv.

Nordson MEDICAL muliggør kundernes succes gennem overlegne produkter og tjenester, der skiller sig ud gennem førende innovation, kvalitet, pålidelighed og lydhørhed.

Som totalleverandør giver de deres kunder mulighed for at spare omkostninger, opnå en hurtigere time-to-market og forenkle administrationen af forsyningskæden.

Nordson MEDICAL samarbejder med kunderne omkring deres projekter gennem hele produktets livscyklus, fra koncept til lancering. Med deres fleksible forretningsmodel kan de levere en løsning, der opfylder omfanget af ethvert projekt for at bringe innovative ideer til live.

Alflow forhandler et bredt udvalg af produkter fra Nordson Medical. Kontakt os, og hør nærmere.