Brands

MBS

MBS udvikler og fremstiller varmevekslere til varmebehandling af ​​fødevarer, kemikalier og farmaceutiske produkter.

Læs mere
MBS Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om MBS

MBS-teamet af eksperter kan tilbyde total teknisk og kommerciel support og et højt kvalitetsniveau på hele produktkataloget.

MBS srl blev grundlagt i 1995 efter to års forskning i samarbejde med forskellige italienske universiteter om rørkorrugeringseffekter under termisk udveksling, som muliggjorde et program til beregning af deres profiler og korrugeringsdybde.

Dette førte til designet af et fluid dynamics analyseprogram, der gør det muligt at vælge og dimensionere den mest egnede og effektive varmeveksler til enhver anvendelse.

I 2008 blev MBS en del af CSF Inox Group. MBS er nu en førende leverandør af varmevekslere i Italien og over hele verden og er ISO 9001-certificeret.

MBS’ team af eksperter kan yde total teknisk støtte til varmebehandling af fødevarer, kemikalier og lægemidler. Anvendelse af ‘lean produktion’-metoden, anvendelse af råvarer af høj kvalitet og specielle materialer sammen med mange års erfaring og professionalisme inden for denne specifikke sektor garanterer et højt kvalitetsniveau i hele produktkataloget.

MBS S.r.l. er baseret på stærke værdier, der ikke kun skiller sig ud som en virksomhed, men især som mennesker, der dagligt bidrager til at få virksomheden til at vokse

Siden starten har MBS S.r.l. troet på vigtigheden af forskning og innovation som en væsentlig faktor til at skabe værdi for kunden. Noget de fortsætter med at anvende hver dag.

Takket være dygtige medarbejdere og et team af eksperter, kan MBS S.r.l. tilbyde produkter af høj kvalitet til enhver industri eller anvendelsesområde.

MBS S.r.l. forpligter sig til at imødekomme kundernes krav, der tilbyder teknisk og kommerciel support for at levere tilpassede løsninger i overensstemmelse med de vigtigste brancheforskrifter, for som de selv siger: ”Kundetilfredshed er vores tilfredshed”.

Alflow forhandler et bredt udvalg af varmevekslere fra MBS. Kontakt os og hør nærmere.