Brands

AdvantaPure

AdvantaPure fremstiller single use-systemer til farmaceutisk industri.

Læs mere
AdvantaPure Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

AdvantaPure®, der er ”high purity”-divisionen i NewAge® Industries, er designet til at foregribe og tilfredsstille de udviklende behov inden for den farmaceutiske og biofarmaceutiske fremstillingsindustri. AdvantaPure er ISO 9001: 2015-certificeret, og mange af deres produkter opfylder og overgår USP klasse VI, FDA, ISO, NSF, 3-A og europæiske farmakopéstandarder. Alle produkter fremstilles, opbevares og sendes ved hjælp af de renest mulige metoder for at sikre uovertruffen produktrenhed for kunden.

NewAge Industries, AdvantaPures moderselskab, blev grundlagt i 1954 af Raymond Baker i Southampton, Pennsylvania. I dag er NewAge en førende producent af plast- og gummislanger, fittings, clamps og tilbehør til en bred vifte af industrielle applikationer og ”high purity”-applikationer.

AdvantaPure-produktlinjen blev udviklet til at imødekomme de specielle krav til rene applikationer og er vokset fra silikoneslanger og forstærkede slanger til at omfatte støbte single use-manifoldsamlinger og -stik, biofarmaceutiske pumpeslanger, slangeidentifikationsprodukter og formstøbte beholderlukningssystemer. Virksomhedens produktions- og emballeringsrum er klasse 7, ISO-certificerede, og alle produkter opbevares i et lager med lavt partikelniveau for at sikre de renest mulige færdigvarer. AdvantaPure er ISO 9001: 2015-certificeret.

I januar 2006 blev NewAge Industries medarbejderejet gennem salget af en del af virksomheden via aktier til medarbejderne som en del af deres pensionsydelser. I dag er NewAge 100% medarbejderejet, og som ejere har medarbejderne en andel i NewAge Industries og AdvantaPures mål, præstationer og succeser.

AdvantaPure®-produkter giver den farmaceutiske industri en bred vifte af løsninger, der fokuserer på at reducere risikoen i kritiske processing-applikationer. Deres ”high purity”-rør og slanger er teknisk udviklet til stærkt regulerede produktioner. Mange produkter er testet i henhold til den fulde BPOG-standardiserede extractables protokol.

Produktporteføljen omfatter blandt andet:

  • AdvantaSil® silikoneslanger til ultralave temperatur er designet til applikationer, hvor slangematerialet udsættes for ekstremt lave temperaturer. Det forbliver fleksibelt og modstandsdygtigt mod knusning ved -112°C uden revner eller tab af integritet og er det optimale valg til applikationer relateret til opbevaring og transport af lægemidler.
  • AdvantaSil uforstærkede højtrykssilikoneslange er designet til øgede flowhastigheder for at reducere behandlingstiden og er det optimale valg til applikationer som TFF, virusfiltrering, integreret test af filtreringsenheder og væskeoverførsel med stor volumen.
  • AdvantaFlex®, AdvantaPures biofarmaceutiske TPE-rør, giver op til 40% bedre svejsestyrke end tilsvarende konkurrerende mærker, hvilket giver en mere sikker, steril grænse for at beskytte produktet.
  • Sterilstøbte påfyldningsenheder til engangsbrug, fremstillet af AdvantaSil platinhærdet silikone eller svejsbar og forseglet AdvantaFlex TPE, reducerer risikoen for krydskontaminering, samtidig med at produktiviteten øges mellem batches.

AdvantaPure tilbyder også følgende løsninger:

  • AdvantaPass® pass through-teknologi til renrum
  • BioClosure®-samlinger til lukning af containere
  • Verigenics® RFID-identifikation og track & trace-teknologier

AdvantaPures fokus på farmaceutiske, biofarmaceutiske og andre ”high purity”-industrier giver virksomheden mulighed for at tackle de udfordrende og stadigt skiftende krav på disse markeder. De er i stand til at fremstille og levere sanitetsslanger, slanger, fittings og proceskomponenter til engangsbrug, der opfylder og overgår de specifikke ydelseskrav, de kræver. Der lægges vægt på kvalitet, renlighed, valideringer, pålidelig levering af produktet og – selvfølgelig – dig som kunde.

NewAge er et medarbejderejet selskab med fokus på at levere fleksible overførselsløsninger samt sporing af aktiver og forbrugsvarer for at imødekomme deres globale kunders behov og mål. Virksomheden leverer en enestående samlet kundeoplevelse, som forbliver kernebasis for deres succes. NewAge er socialt ansvarlige og respekterer deres miljø med et fundament af høj integritet og mærkbare etiske standarder.

Virksomheden er dedikeret til at lytte opmærksomt til kunderne for virkelig at forstå deres behov og derefter levere innovative løsninger, der oversættes til kundesucces. De sikrer, at kunderne modtager produkter og tjenester af højeste kvalitet gennem deres Business Management System. De er drevet af ønsket om at give kunderne overlegen værdi med det formål at tjene deres langsigtede respekt og loyalitet.

NewAge tilbyder et miljø, der stimulerer mangfoldighed, innovation, teamwork, læring, løbende forbedring og medarbejderudvikling. De stræber efter at give teammedlemmer meningsfulde muligheder for at arbejde og fremme, samtidig med at de belønner dem ved at give dem del i virksomhedens succes. En positiv kultur fremmes gennem et energisk, optimistisk og sjovt miljø.

Virksomheden er fokuseret på at udvikle det enkelte teammedlems velbefindende gennem flere programmer, aktiviteter, fordele og uddannelse. Medarbejderne får den samme bekymring, respekt, værdighed og omsorgsfulde holdning i organisationen, som de forventes at dele eksternt med hver NewAge-kunde.

Produkternes anvendelighed er mangfoldig, og AdvantaPure har blandt andet hjulpet kunder med at minimere den tid, der kræves til væskeoverførsel ved at maksimere strømningshastigheden, minimere potentielle monteringslækagepunkter og opretholde sterilitetssikringsniveau (SAL 10-6) samt udvikle et lukket system, der var lækagesikkert under driftsforhold og opretholdt beholderens lukningsintegritet under opbevaring ved -70°C.