Produkter

Tandhjulspumper

Tandhjulspumper er særligt velegnede til opgaver, der kræver alsidighed, pålidelighed og sikkerhed.

Gearpumper

Tandhjulspumper

Hos Alflow forhandler vi tandhjulspumper – også kaldet gearpumper – til proces- og kemisk industri. Pumperne er produceret i holdbare materialer, der er med til at sørge for en effektiv oplevelse. Se udvalget af tandhjulspumper fra førende producenter her på siden, og transporter de givne væsker på den bedste måde.

Hvad er en tandhjulspumpe?

Tandhjulspumper er særligt velegnede til opgaver, der kræver alsidighed, pålidelighed og sikkerhed. Vores tandhjulspumper er kompakte og velegnede til at pumpe væsker, der har smøreegenskaber.
Takket være de præcist skrueskårne tandhjul producerer vores tandhjulspumper næsten ingen pulsering i flowet samtidig med, at de er ekstremt præcise, og den solide konstruktion giver en høj pålidelighed.

Tandhjulspumperne er modulopbyggede og kan skilles og samles uden brug af værktøj, hvilket giver en utrolig nem vedligeholdelse.

Vores tandhjulspumper er kompakte, har en høj sugeevne og kan leveres med varmekappe. De fås i cast iron, Inconel, Hastelloy, Alloy 20, Duplex og Super Duplex.

Find den rette tandhjulspumpe til din proces

En tandhjulspumpe kan naturligvis blive brugt til flere forskellige formål. Nedenfor har vi nævnt nogle af de steder, hvor du kan bruge en tandhjulspumpe:

 • Raffinaderier
 • Kemisk industri
 • Petrokemisk industri
 • Med mere

Alflows tandhjulspumper er typegodkendte, og lever op til de industrielle kvalitetskrav vedrørende miljø, hygiejne, anvendelse såvel som servicevenlighed.

Væsker til tandhjulspumper

Tandhjulspumper er alsidige og især velegnede til at pumpe væsker, der har smøreegenskaber, og væsker med høj viskositet. De er for eksempel kompatible med:

 • Bitumen
 • Asfalt
 • Dieselolie
 • Råolie
 • Maling
 • Blæk
 • Lak
 • Isocynat
 • Med mere

Køb tandhjulspumper fra Alflow

Vi sætter en dyd i, at du får en god oplevelse hos Alflow. Derfor kan du her på siden finde tandhjulspumper i højeste kvalitet fra anerkendte producenter. Det vil sige, at vores tandhjulspumper lever op til kravene i forskellige industrier. På den måde kan du regne med, at du får et godt forløb med tandhjulspumpen.

Hos Alflow har vi over 20 års erfaring med processer, applikationer og komponenter inden for industrier som blandt andet fødevareindustrien og den kemiske industri. Skal du derfor bruge en pumpe til at transportere vand eller kemiske væsker, så kan du finde den hos Alflow. Vil du gerne vide mere? Så sidder vores specialister klar til at hjælpe med at finde den rette tandhjulspumper, så vi i samarbejde finder det bedste match til din applikation. Du kan nemt kontakte os her på siden.

Se også vores andre pumper

Mangler du eller dine kunder en pumpe til en anden arbejdsopgave? Så kan du udforske udvalget af pumper. Du kan hos Alflow blandt andet finde:

Vi har altså pumper til et utal af formål, og dem kan du finde hos Alflow. Vi er nemlig en anerkendt leverandør af produkter i høj kvalitet. Hos Alflow overholder vi de gældende krav og standarder indenfor flere industrier. På den måde får du og dine kunder en effektiv og optimal oplevelse med vores produkter.

Vi søger altid at finde det mest værdiskabende match til din applikation, så vi kan bidrage til et større udbytte i din produktion gennem mindre vedligeholdelse og mindre nedetid. Kan vi i fællesskab opnå dette, lever vi op til vores mål om at være din værdiskabende partner.