Brands

Ygros Valves

Ygros Valves en førende producent af fjederfrie kontraventiler til applikationer i fødevare-, drikkevare-, mejeri-, bioteknologi-, farmaceutisk, kemisk, kosmetisk, olie- og gasindustrien.

Læs mere
Ygros Valves
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om Ygros Valves

Ygros Valves startede oprindeligt som en intern afdeling i Carollo srl, et ingeniørfirma med mere end 50 års erfaring inden for fødevareindustrien, den kemiske og farmaceutiske industri.

I 2004 begyndte Ygros-projektet at tage form takket være udfordringen med særligt ætsende applikationer. Det var da, idéen om at producere en innovativ, fjederfri kontraventil blev født.

Gennem årene har virksomheden udviklet en patenteret, magnetisk teknologi, der giver en state-of-the-art, vedligeholdelsesfri kontraventil, hvilket sikrer uovertrufne standarder for hygiejne, holdbarhed og effektivitet.

Ygros blev grundlagt som selvstændig virksomhed i 2010, og den første ventil blev straks patenteret: det var EDF-modellen, som stadig er virksomhedens bedst sælgende produkt den dag i dag. I årenes løb er den blevet efterfulgt af mange nye modeller, der passer til forskellige applikationer: Wafer, Pharmaball, Aggroball og de seneste modeller, YEV og YSV, der blev tilføjet til Ygros-serien i 2020.

Ygros-ventiler er et innovativt og unikt produkt, der kombinerer brugen af materialer i høj kvalitet med en helt ny teknologi.

Faktisk kan Ygros-ventiler løse de mest almindelige problemer forårsaget af fjederbelastede kontraventiler, såsom brud eller fastklemning af selve fjederen (med deraf følgende problemer på industrianlægget) og korrosion af materialerne, samtidig med at der er behov for et lavere energiforbrug for at holde ventilen helt åben. Ygros-ventiler har også høje standarder for hygiejne og effektivitet, kræver mindre vedligeholdelse og er bygget til at holde.

Ygros-ventiler er velegnede til alle installationspositioner (inklusive lodret med nedadgående flow).

Hver model er velegnet til specifikke anvendelser: EDF-ventilen bruges mest i CIP-systemer, i den farmaceutiske industri og nogle gange i fødevareindustrien; Wafer-ventil bruges til at behandle mindre værdifulde applikationer, såsom snavset vand; Pharmaball er designet specielt til den farmaceutiske industri, mens Aggroball til den kemiske industri. YEV-ventil er velegnet til fødevare- og drikkevareindustrien, har lavere omkostninger og blev udviklet til at blive købt i større mængder; YSV-ventil har den egenskab, at den kan udtrækkes.

EDF-ventilen og YEV-ventilen kan også vælges i deres 3-A-certificerede version, der er fremstillet specifikt til det amerikanske marked.
Hos Ygros spiller alle en værdifuld rolle og bidrager til virksomhedens fremskridt.

Holdånden betragtes som en grundlæggende værdi og nødvendig for at nå nye, ambitiøse mål. Virksomheden sigter mod at opnå konkrete resultater med fuld tilfredshed af kundens behov.

Ygros er et firma, der ønsker og ved, hvordan man lærer af andre. Deres verdensomspændende eksportaktiviteter giver dem ikke kun mulighed for at give, men for også at modtage en masse, lære af erfaringerne fra andre lande og andre markeder og derved dyrke en “best practice”, der gør det muligt at få det bedste ud af de forskellige oplevelser, virksomheden står over for.

Ygros er en virksomhed, der altid er klar til nye udfordringer og konstant implementerer sine produkter for at levere den bedst mulige service.

Alflow forhandler et stort udvalg af fjederløse kontra-/afspærringsventiler fra Ygros Valves. Kontakt os og hør nærmere.