Brands

Vinco Valves

Vinco Valves producerer sanitære kugleventiler til den pharmacutiske industri og fødevareindustrien.

Læs mere
logo_vinco_cmyk_web
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Vinco Valves fremstiller kugleventiler hovedsageligt til farmaceutisk, kemisk, petrokemisk, offshore-, marine-, papirmasse- og papirindustrien, mad- og drikkevareindustrien og kosmetikindustrien.

Produktprogrammet omfatter kugleventiler i forskellige varianter – både to-vejs, tre-delt, multiport, med mere.

Virksomheden blev etableret i 1990 og førte hurtigt sine aktiviteter til det eksterne marked i samarbejde med flere forretningspartnere over hele verden.

Fokus på teknologisk udvikling og styrkelse af virksomhedens knowhow har gjort det muligt for Vinco at ekspandere til nye markeder.

Virksomheden er anerkendt for sin evne til at udvikle løsninger, der opfylder markedets krav. Som en konsekvens heraf har de i de sidste år udviklet en række produkter til olie & gas, sanitære, kemiske og kryogene industrier.

Deres kunder arbejder i kapitalintensive industrier og opererer i ekstreme miljøer og stoler på, at virksomheden leverer pålidelige og sikre produkter med de højeste kvalitetsstandarder. Dette har været virksomhedens engagement i de sidste 30 år.

Virksomhedens vej taler for dens konstante udvikling, vækst og dedikation til at søge nye og innovative produkter og tjenester.

Vinco Valves er beliggende i V.N Famalicão i Portugal og har moderne faciliteter fordelt på 4.200m2, hvor produktionen af virksomhedens ventiler udføres. Vinco Valves er ansvarlige for design, udvikling, samling og test under de højeste kvalitetsstandarder for alle deres produkter.

Vinco Valves udvikler kugleventiler til krævende industriområder gennem deres kontinuerlige investering i R&D, kvalifikationer inden for menneskelige ressourcer, forbedring af organisatorisk effektivitet og moderne teknologier.

Det er også deres ambition at tilbyde Business-to-Business-kunder en excellent service med et personligt forhold og en fremragende lydhørhed med hensyn til leverede løsninger og tilgængelighed.

Det er deres mission at være en reference for excellens inden for industrielle ventiler, der til enhver tid sigter mod at overgå kundernes forventninger gennem kontinuerlig forbedring af virksomhedens færdigheder og tilbud om løsninger, der skiller sig ud ved deres høje kvalitet, sikkerhed og pålidelighed af produkter og præsentation af integrerede ydelser i topkvalitet.

Kvalitetsstyringssystemet, som Vinco Valves bruger, er baseret på deres normative principper. Det er derfor, virksomhedens politik om at opfylde behovene hos deres kunder overholder deres krav og overstiger deres naturlige forventninger, når det er muligt.

Det er virksomhedens mål at udvikle, producere og levere produkter af høj kvalitet med applikationer i industrielle enheder, der kan tilføre værdi til deres kunder.

For at sikre produkternes kvalitet og konkurrenceevne er det virksomhens mål at skabe et afbalanceret forhold mellem deres organisation, leverandører, forretningspartnere, kunder og andre interessenter.
Alflow forhandler et stort udvalg af Vinco Valves – Kontakt os og hør nærmere.