Brands

Pipetite

Lake Products Limited fremstiller forseglingsløsninger til hygiejniske industrier inklusive fødevare-, pharmaceutisk og kemisk industri.

Læs mere
Pipetite Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Lake Products Limited blev dannet i Auckland, New Zealand i 1992 af den nuværende ejer og administrerende direktør, Andrew Haynes. Virksomheden startede med at fremstille produkter til sanitetsrør, inden de udviklede Pipetite®-serien af produkter til hygiejnerørsystemer. Pipetite-produkterne blev først installeret i 2006 på en ostefabrik på Nordøen i New Zealand.

Sortimentet omfatter en række specialprodukter til sanitære og hygiejniske industrier, såsom mad og drikkevarer og farmaceutiske produktionsfaciliteter.

Pipetite rørgennemføringssystemet er et patenteret produkt med en innovativ teknologi, der danner en fleksibel og hygiejnisk tætning omkring rørgennemføringer og samtidig tillader, at rørledningerne kan bevæge sig uden at forseglingen brydes. Det selvforseglende design og fleksibiliteten eliminerer de typiske problemer, der ofte er med metalvægflanger.

PipeTite forsegler rørsystemer uden brug af fugemasse, hvilket gør systemet hurtigt og nemt at installere.

Pipetite-produkterne, der er fremstillet af hygiejnisk silikone, hjælper med at holde procesområder isoleret fra det omgivende rum. Den lufttætte forsegling holder vand, snavs, skimmel og støv ude og kan let tilpasses de fleste rørtyper og rørdiametre.

Alflow forhandler et stort udvalg af rørgennemføringer fra PipeTite. Kontakt os og hør nærmere.