Brands

NovAseptic

NovAseptic producerer et udvalg af risikofrie mixere, ventiler og connectors med høj ydeevne, der overstiger kravene til rene, sanitære processer.

Læs mere
NovAseptic Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

NovAseptic blev grundlagt i Sverige i 1993 og har siden 2005 været en del af Merck Millipore. Med deres brede vifte af mixere, ventiler og connectors til farmaceutisk og bioteknologisk industri forbedres produktets sikkerhed, kvalitet, styrke og renhed.

NovAseptic mixere, ventiler og connectors har en pålidelig og dokumenteret aseptisk ydeevne inden for farmaceutiske og bioteknologiske industrier.

Life Science-forretningen i Merck KGaA, Darmstadt, Tyskland, der opererer som MilliporeSigma i USA og Canada, har omkring 22.000 ansatte og 59 produktionssteder verden over med en portefølje på mere end 300.000 produkter med fokus på videnskabelig opdagelse, biofremstilling og testtjenester.

Merck KGaA afsluttede sin erhvervelse af Sigma-Aldrich i november 2015 og opnåede dermed en førende rolle inden for den globale life science-industri.

Merck KGaA, der er en førende videnskabs- og teknologivirksomhed, opererer på tværs af sundheds-, life science- og performance-materialer. Omkring 58.000 ansatte arbejder for at gøre en positiv forskel for millioner af menneskers liv hver dag ved at skabe mere livsbekræftende og bæredygtige måder at leve på. Fra avanceret genteknologi og opdagelse af unikke måder at behandle de mest udfordrende sygdomme til at muliggøre enheders intelligens – virksomheden er overalt.

I 2019 solgte Merck KGaA for € 16,2 mia. i 66 lande. Virksomheden har de globale rettigheder til navnet og varemærket “Merck” internationalt. De eneste undtagelser er USA og Canada, hvor forretningssektorerne Merck KGaA, Darmstadt, Tyskland fungerer som EMD Serono inden for sundhedssektoren, MilliporeSigma inden for life science og EMD Performance Materials.

Siden grundlæggelsen 1668 har videnskabelig forskning og ansvarligt iværksætteri været nøglen til virksomhedens teknologiske og videnskabelige fremskridt. Den dag i dag er grundlæggerfamilien fortsat majoritetsejer af det børsnoterede selskab.