Brands

Dockweiler

Dockweiler er en førende producent af rørsystemer i rustfrit stål til transport af rene væsker og gasser i blandt andet halvlederindustrien, medicinalindustrien og bioteknologi.

Læs mere
Dockweiler logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om Dockweiler

Dockweiler har 45 års erfaring inden for rør og fittings med specifikke overflader til rene applikationer.

Kerneforretningen er udvikling af installationsløsninger til håndtering af flydende og gasformige medier i halvleder-, farmaceutisk, analytisk og finkemisk industri. Deres portefølje inkluderer rør, fittings, kugleventiler, slanger og komplekse komponenter, som kan laves på bestilling fra design.

Takket være virksomhedens produktionsekspertise finder de løsninger, der er økonomiske og tilbyder høj procespålidelighed. Rådgivning og tjenester er deres nøglekompompetencer, fordi kunderne ser dem som en ingeniørpartner.

Deres specialister har omfattende viden om alle specifikationer og rådgiver kompetent om valg af de rigtige produkter. Deres ingeniører planlægger og udvikler skræddersyede komponenter sammen med kunderne og ser det igennem til implementering.

Virksomheden beskæftiger over 660 ansatte over hele verden og har datterselskaber i Holland, Storbritannien, Østrig, Sverige, Israel, Japan og Thailand samt repræsentationer i over 50 lande verden over.

Produkter, der anvendes i halvlederindustrien, skal fremstilles i et miljø med høj renhed. Forurening med fremmede partikler eller rester skal undgås. Sådanne forhold eksisterer kun i et renrum. Derfor fremstilles, samles, testes og pakkes Dockweilers produkter til processer med høj renhed i renrum.

Dockweiler er pionerer inden for orbitalsvejsning med over 20 års erfaring. De bruger IO-svejseteknologien (3D inside-out svejsning), der er udviklet internt, til at åbne døren til innovative produktionskoncepter. Denne interne 3D orbitalsvejseteknologi er ideel til komplekse geometrier og innovative komponenter.

Alflow forhandler et stort udvalg af Dockweiler-produkter – Kontakt os og hør næmere.