Brands

CSF Inox

CSF producerer en bred vifte af pumper til fødevare-, farmaceutisk og drikkevareindustrien.

Læs mere
CSF_Inox_Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om CSF Inox

Alle pumper fra CSF har de nødvendige egenskaber for at leve op til de mest krævende processer.

CSF’s pumper er baseret på deres unikke know-how og den fortsatte søgning efter innovative løsninger. Dertil kommer, at alle de forskellige stadier af fremstillingsprocessen undergår streng inspektion. Resultatet er pumper, der skiller sig ud takket være deres egenskaber og pålidelige præstationer.

CSF Inox SpA blev etableret i 1970 i Montecchio Emilia, en lille by i det nordlige Italien mellem byerne Parma og Reggio Emilia, også kendt som “Food Valley”.

CSF Inox er en førende virksomhed i både Italien og Europa inden for fremstilling af hygiejniske pumper, der primært produceres i rustfrit stål til fødevare-, drikkevare-, mejeriprodukter, farmaceutiske og kemiske industrier. Virksomheden kan tilbyde det internationale marked et komplet sortiment af centrifugal-, selvsugende, progressiv hulrums-, tvillingeskrue- og luftdrevne stempelpumper.

CSF Inoxs hovedmål er at producere et overlegent kvalitetsprodukt med den højeste standard for hver sektor. Fra starten har deres design-, fremstillings- og forretningsprincipper været baseret på overbevisningen om, at “CSF-pumper skal skille sig ud for deres kvalitet og pålidelighed ud over den ensartede levering af fremragende ydeevne”.

Udfordringen med at være markedsleder i deres sektor betyder at være i stand til at levere ikke kun førsteklassesprodukter, men også at imødekomme de stadig strengere markedskrav.

Seneste tænkning, teknologier og forventninger udvikler sig konstant, og til dette formål investerer CSF i nye teknologier og produktionsteknikker, der forbedrer udviklingen af nye produkter og optimerer de eksisterende. På grund af det kontinuerlige samarbejde med deres kunder og partnere arbejder CSF’s F&U og tekniske afdelinger konstant med at udvikle de bedste produkter og løsninger med enestående ydeevne. Der lægges særlig vægt på miljøpåvirkningen af deres produkter, hvor effektivitet er et centralt designmål. Positiv og vellykket feedback fra kunderne bekræfter, at de er på rette vej.

Mens de fortsat er fokuseret på markedsudvidelse, forbliver mennesker og deres værdier deres prioritet. Derfor er CSF kendt for de relationer, de har med deres kunder, leverandører og partnere over hele verden. Dette princip har gjort det muligt for dem at konsolidere deres mangeårige forhold. Forhold, som folk kan stole på.

Alflow forhandler et stort udvalg af CSF-pumper – blandt andet centrifugalpumper, selvansugende pumper, excenterpumper og stempelpumper – alle lavet af rustfrit stål AISI 304, AISI 316 og 316L. Kontakt os og hør nærmere.