Produkter

Sikkerhedsventiler

Sikkerhedsventiler til applikationer i kemisk- proces- pharmaceutisk- og fødevareindustri til beskyttelse mod overtryk og vakuum.

Reguleringsventiler

Sikkerhedsventiler

Hos Alflow finder du et bredt udvalg af sikkerhedsventiler – overtryksventiler og tryk-/vakuumventiler – i robuste, pålidelige og holdbare designs. Vores sikkerhedsventiler er designet til at beskytte produktionslinjer og tanke, der indeholder gas eller væsker, mod skader, som kan dannes af overtryk eller vakuum. Ventilerne frigiver automatisk tryk fra dine tanke og produktionslinjer, der indeholder gas/væsker, så du undgår skader på systemet.

Beskyt dit system med en sikkerhedsventil

Hos Alflow kender vi til vigtigheden af at investere i et langtidsholdbart produkt med høj pålidelighed. Vi leverer derfor slidstærke løsninger, der er designet til at sikre vedligeholdelse og effektiv drift i lang tid. Og her er en sikkerhedsventil særdeles relevant.

Med en sikkerhedsventil fra vores sortiment kan du nemlig beskytte produktionslinjer og tanke mod skader, der kan blive dannet af overtryk eller vakuum. Dette overtryk eller vakuum kan for eksempel skyldes temperaturændringer, fyldning af anlægget eller brand i systemet. Her hjælper ventilen dig med at aflaste systemet for overtryk eller vakuum på sikker og stabil vis.

Arbejder du derfor inden for farmaceutisk, proces-/kemisk eller fødevareindustri, og har du brug for at kunne beskytte dine tanke og dit procesudstyr mod overtryk eller vakuum, så vil vores sikkerhedsventiler med stor sandsynlighed være relevante for dig. Se alle vores gode ventiler her.

I sortimentet af sikkerhedsventiler har vi både industrielle og sanitære overtryksventiler. De industrielle overtryksventiler beregnes efter tankstørrelse og driftform og beskytter tanken mod skader, som kan dannes af overtryk, ved at ventilere ud til det fri. Hermed opnås mindre fordampning på grund af, at normalt ”åndedræt” i tanken reduceres. De industrielle overtryksventiler er velegnede til nødaflastning på mindre tanke.

Vi har ligeledes et bredt udvalg af henholdsvis industrielle og sanitære tryk-/vakuumventiler til mange applikationer for at beskytte tanken mod skader, som kan dannes af overtryk eller vakuum. De fås blandt andet som pilotstyrede aflastningsventiler, modulopbyggede vakuumventiler samt tryk-/vakuumventiler med indbygget flammefælde.

Vores sanitære tryk-/vakuumventiler er hygiejnisk udstyr, der er designet til at beskytte tanke mod trykudsving og overtryk eller til at beskytte tanke med lavt tryk, der ikke er underlagt DESP mod fordybninger og/eller overtryk.
Køb sikkerhedsventiler i rustfrit stål

Hos Alflow kan du vælge blandt forskellige typer sikkerhedsventiler med nyttige egenskaber, som er fremstillet i stærke materialer. I vores sortiment kan du for eksempel finde både enkelte og dobbelte overtryksventiler, der kan klare et arbejdstryk på mellem 0,5 bar til 10 bar. Derudover bruger vi udelukkende nøje udvalgte materialer som rustfrit stål og aluminium, der naturligvis også er typegodkendte.

For dig betyder det en sikkerhedsventil, der lever op til de krav, der gælder i forhold til brug, hygiejne, miljø og servicevenlighed. Når du bestiller ventiler hos os, kan du derfor bedre håndtere trykfaldet og flowet uden frygt for dårlig kvalitet. Og du kan selvfølgelig også få leveret fuld dokumentation som for eksempel ATEX, FDA og USP Class VI.

Vores sanitære sikkerhedsventiler er desuden DESP-certificeret sikkerhedsudstyr, der er designet til at beskytte produktionslinjer og tanke, der indeholder gas, damp eller væsker fra gruppe 2 mod overtryk. De er fremstillet i et hygiejnisk design, og de er fuldautomatiske, så de ikke kræver noget mandskab til at operere dem.

Foruden sikkerhedsventiler forhandler vi et bredt udvalg af produkter til flow- og processystemer, som blandt andet holdbare pumper, ventiler, slanger, fittings, tankudstyr og lignende. Derudover tilbyder vi service på flow-produkter, hvad enten det er onsite eller offsite. Hos Alflow møder du altså en one-stop-shop med anerkendte brands.

Udforsk vores samlede udvalg af produkter og komponenter her.

Find det rigtige udstyr til din opgave

Hos Alflow stræber vi efter at være den bedste samarbejdspartner for dig som kunde. Det betyder blandt andet, at vi fører et bredt udvalg af produkter i topkvalitet. Derudover vil vi dog også gerne vejlede og hjælpe dig både før og efter købet. Derfor tilbyder vi blandt andet også:

  • Service på ventiler og pumper
  • Service på pladevarmevekslere
  • Test af plade- og rørvarmevekslere
  • Passivering og rengøring
  • Service/inspektion af magnetkoblede mixere
  • Elektropolering
  • Med mere

Du har altså gode muligheder for at få teknisk vejledning og service i topklasse af vores medarbejdere, der har mange års erfaring. Desuden ved vi, at branchen oplever større krav til dokumentation. Derfor arbejder vi hele tiden – sammen med vores anerkendte leverandører – på at være på forkant, så vi kan rådgive dig på den bedst mulige måde.

Samtidig overholder vores produkter og services alle gældende krav fra direktiver og standarder inden for fødevareindustrien, den kemiske industri og farmaceutisk industri. I en konkurrenceorienteret branche, hvor produkterne skal opfylde høje standarder, er det nemlig vigtigt, at du er garanteret sikkerhed for kvaliteten. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken materialer eller sikkerhed.

For dig betyder det sikkert udstyr til netop din opgave.

Vi står altid til rådighed til dit projekt

Er du i tvivl om, hvilken overtryksventil du skal vælge? Så kan du få kompetent vejledning og hjælp af os. Med over 20 års erfaring og en bred viden inden for forskellige områder vil vi med glæde dele ud af vores viden om de forskellige modeller.

Siden 1998 har vi nemlig været eksklusivdistributør af flowkomponenter i både kunststoffer og rustfrit stål til den pharmaceutiske industri samt den kemiske industri og fødevareindustrien i primært Danmark. Du kan derfor trygt stole på, at vi kan hjælpe dig med dit ptojekt med fuld fokus på service, løsninger og bred erfaring.

Sammen vil vi med glæde gennemgå mulige løsninger og kigge nærmere på optimering af din proces. Hertil kommer vi med forslag til, hvordan du får de bedste produkter fra os, der opfylder dine ønsker – både i forhold til økonomi, design og pris. Det sikrer dig en præcis og kompetent rådgivning, hver gang du er i dialog med os.

Tøv ikke med at kontakte os ved at udfylde denne formular. Så gør vi vores bedste for at svare dig hurtigst muligt inden for 24 timer på hverdage.