Alflow styrker sin position i Sverige gennem fusion med Saniflex

Vejen, 29. maj 2024 – Som en del af deres spændende vækstrejse har Alflow, der er en førende leverandør af procesløsninger til farmaceutisk industri og fødevareindustrien i Danmark, officielt annonceret fusionen med den svenske virksomhed Saniflex. Saniflex, der er kendt for sin ekspertise i salg af slanger og slangetilbehør, står stærkt i Sverige, og dette nye partnerskab markerer begyndelsen på en stærkere fremtid for begge virksomheder samt deres kunder og samarbejdspartnere.

Fælles fordel, engagement og værdigrundlag

Begge virksomheder er veletablerede på deres respektive markeder, hvor de leverer kvalitetsløsninger inden for farma, single-use systemer og fødevareindustrien. Gennem fusionen med Saniflex udvider Alflow sit geografiske fodaftryk, samtidig med at begge virksomheder forener deres supplerende kompetencer til fælles fordel, hvilket vil øge væksten og forbedre serviceniveauet i både Danmark og Sverige.

“Denne fusion er en milepæl for Alflow og Saniflex. Den bringer os et skridt nærmere vores mål om at være førende inden for vores branche, ikke kun i Danmark men også i resten af de nordiske lande. Med forenede kræfter kan vi tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af produkter og services, samtidig med at vi opretholder den høje standard, vi er kendt for,” siger Jacob Rosenkrands, CEO for Alflow.

Saniflex vil komme ind under Alflows ledelse, men fortsætter under sit velkendte brand, samt bevarer sit dedikerede team og den høje kvalitet af service og support, som kunderne værdsætter - nu med mulighed for at tilbyde dem et endnu bredere produktprogram og dybdegående branchekendskab end før.

Robert Haraldsson, Team Leader hos Saniflex, udtrykker ligeledes sin optimisme omkring fusionen: "Dette partnerskab med Alflow repræsenterer et spændende nyt kapitel for Saniflex. Vores kombinerede ekspertise og ressourcer gør os i stand til at levere endnu større værdi til vores kunder. Jeg er overbevist om, at ved at bringe vores komplementære styrker sammen, vil vi ikke bare fortsætte med at levere den samme høje kvalitet af service og support, men også udvide vores tilbud og nå ud til nye markeder."

Begge virksomheder deler et fælles engagement til at levere høj kvalitet, dybdegående ekspertviden, rådgivning, samt ekstraordinær service og support. Dette fælles værdigrundlag sikrer en smidig overgang for både medarbejdere og kunder samt fortsættelsen af den høje standard for kvalitet, som begge virksomheder er kendt for.

En del af Indutrade

Derudover er det værd at nævne, at Alflow og Saniflex begge opererer under Indutrade-koncernen og deler en række af de samme leverandører på henholdsvis det danske og det svenske marked. Dette gør fusionen med Saniflex til en strategisk og velovervejet del af Alflows ambitioner i Sverige. Det er et perfekt match, der kan skabe betydelig synergi for begge parter. Denne fælles baggrund og tilgang til markedet sikrer, at sammenføringen ikke kun er en udvidelse, men en styrkelse af begges position og tilbud - til fordel for både kunder og samarbejdspartnere.

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte mig.
DGK_1000x1000
Dan Gamborg Kallan
Business Development & Marketing Manager

Om Alflow

Alflow er en førende leverandør af løsninger til farmaceutisk industri og fødevareindustrien med over 26 års erfaring. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet og ekspertise inden for farma- og single use-systemer og tilbyder et bredt program af produkter og services, der hjælper deres kunder med at nå deres mål – både i forhold til effektivitet og bæredygtighed. Alflows mål er at skabe værdi gennem optimering af processer og applikationer, når de går ind i projekter og rådgiver om flow, komponenter og materialer, så kunderne kan opnå et højere udbytte og mindre nedetid i deres produktion.

Om Saniflex

Siden sin grundlæggelse i 1992 har Saniflex AB forsynet den svenske procesindustri med slange- og rørkomponenter. Saniflex producerer slanger i forskellige materialer og markedsfører blandt andet silikoneslanger, fluorpolymerslanger, gummislanger samt diverse slangekoblinger. Virksomheden henvender sig primært til lægemiddel- og fødevareindustrien samt til andre sektorer, der stiller høje krav til renlighed og aseptik. Saniflex's målsætning er at levere ekspertise, service og kvalitet. Med sin dybe viden om applikationer og et tæt samarbejde med førende producenter sikrer Saniflex, at kunderne får mest muligt ud af deres investeringer.