Alflow-teamet

Intern sælger til anerkendt leverandør indenfor medicinal og fødevareindustrien

 • Motiveres du af at hjælpe kunder helt i mål med sourcing af komponenter til deres produktion?
 • Synes du, det kunne være spændende at servicere Danmarks førende virksomheder inden for medicinal- og fødevareindustrien?
 • Har du et kommercielt mindset, et stort servicegen og en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver?

Så er det dig, vi mangler hos Alflow.

I vores interne salgsafdeling vil du have en stor kontaktflade med både kunder, kollegaer og leverandører. Du vil få ansvaret for rådgivning, tilbudsgivning, salg, ordrebehandling og opfølgning, indtil ordren er leveret ved kunden. Mange af dine opgaver vil være projektorienteret og med bestemte deadlines, hvorfor en selvstændig og struktureret tilgang, samt evnen til at have flere projekter kørende sideløbende, er en fordel. Du motiveres af salg, en stor kontaktflade og gode relationer til kunder, hvor god kundeservice altid er en selvfølge.

Dine arbejdsopgaver er primært:

 • Rådgivning og vejledning af kunder
 • Udarbejdelse og opfølgning på tilbud
 • Salg og ordrebehandling
 • Indkøb og opfølgning på ordrer ved leverandører

Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde struktureret med flere opgaver og projekter sideløbende. Vi forventer, at du er proaktiv og tager ejerskab over dine salg, ordrer og leveringer. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst med en stærk holdånd, hvor viljen til at hjælpe hinanden er stor. Du vil indgå i en central del af virksomheden med en uformel omgangstone og god humor, hvor du vil arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger af motiverede kollegaer. Ved sidste medarbejdertilfredshedsundersøgelse opnåede Alflow en score på 7,5 ud af 10 points, hvilket også er et udtryk for arbejdsglæden, sammenholdet og arbejdsmiljøet, som du kan blive en del af.

Du er det rette match, hvis:

 • Du har erfaring med salg og kundeservice
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik
 • Du har flair for IT
 • Du taler og skriver Dansk og Engelsk

Vi forestiller os, at du har en faglig eller kommerciel baggrund – og måske du kommer fra en lignende stilling i en intern salgsafdeling, hvor du har arbejdet med salg af tekniske produkter, gerne inden for VVS, flowkomponenter el. lign., og har en god teknisk forståelse.

Du er en teamplayer, og gode relationer til både kunder, leverandører og kollegaer er vigtige for dig. Vores ERP-system, CRM-system og Microsoft Office er de vigtigste værktøjer for dig i hverdagen, hvorfor du trives med at arbejde digitalt.

Alflow er en handels- og vidensvirksomhed, der hjælper kunder med at optimere deres produktioner gennem salget af unikke flowkomponenter og -løsninger. Alflow opererer primært på det danske marked som en one-stop-shop-løsning for kunder inden for pharma, food og biotek. Virksomheden blev etableret i 1998 og ligger i Vejen, hvor der beskæftiges 34 medarbejdere.

Da stillingen ønskes besat hurtigt, opfordres du til at søge straks ved at sende din ansøgning via Jobindex.dk. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner René Høegh Pedersen (HR Supporten) på tlf. 3045 0367.

Alflow Scandinavia A/S samarbejder med HR Supporten, som deltager i rekrutteringsprocessen.