Brands

Steriflow

Steriflow Valve er en amerikansk ventilproducent, der har høj ekspertise og mangeårig erfaring med at fremstille sanitære regulatorer og kontrolventiler.

Læs mere
Steriflow Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Steriflow Valve er en førende producent og leverandør af blandt andet trykregulatorer, reguleringsventiler og vandudladere til styring af valideret dampsterilisering og vandtrykskontrol i den biofarmaceutiske industri.

Virksomheden tilbyder livstidsgaranti på Jorlon-membranen på deres regulatorer og reguleringsventiler.

Steriflow Valve er en del af Richards Industrials, som startede med Jordan Valve som den eneste produktlinje fra 1955 til 1983. Siden da er der kommet mange flere til, blandt andet Steriflow Valve, som blev tilføjet til Richards Industrials-familien i 2007.

I 1980’erne gav den nye biofarmaceutiske industri de innovative ventilproducenter muligheden for at skabe teknologi til trykregulering af rendamp og WFI. Steriflow var de første på markedet med en meget pålidelig trykreducerende ventil og modtryksregulator, der opfyldte branchens standarder for materiale, dræningsevne, minimering af partikler, overfladefinish og nøjagtighedskravene til minimalt offset.

Inden for 10 år blev Steriflows regulatorer de mest hyppigt specificerede til brug inden for trykregulering af rendamp, bufferopløsninger og WFI i verden – og det er de stadig.

For at fremme fortsat innovation og udvide virksomhedens produktsortiment blev Steriflow Valve-divisionen, som nu havde flere regulatorer, kontrolventiler og specialprodukter til ren damp i deres sortiment, oprettet som en del af Richards Industrials i 2007.

Siden da har Steriflow Valve introduceret den biofarmaceutiske industri for en bred vifte af industrielle nyheder:

  • Industriens første og eneste membran med livstidsgaranti til deres regulatorer og kontrolventiler.
  • Den første ægte fjederfri kontraventil til vandrette og lodrette WFI- og bioprocessapplikationer.
  • Verdens eneste nedstrømskontrolventil til bioprocessafløb.
  • Verdens første aseptiske doseringsventil til præcis dosering.
  • Verdens største vandudlader- og tilbehørssortiment inklusive produkter, der kan forkorte SIP-opvarmningstiden og eliminere valideringstemperaturalarmer.
  • Den første produktlinje til ren gasregulering udviklet specielt til biofarmaceutiske applikationer.
  • De første regulatorer til ren gas designet specielt til pålidelig kontrol af lavt flow og lavt tryk.

Steriflow fremstiller sanitære trykregulatorer, kontrolventiler, vandudladere, kugleventiler og tilbehør til bio-farmaceutisk, farmaceutisk og kosmetikindustri. Virksomheden tilbyder – som de eneste – livstidsgaranti på deres membraner til regulatorer og kontrolventiler.

Steriflow Valve arbejder for at designe og fremstille verdens mest innovative og mest pålidelige sanitære ventiler i højeste kvalitet til den biopharmaceutiske industri. De brænder for at levere ventiler og udstyr, der øger kundernes aktivudnyttelse og udbytte samt reducerer drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne.

Richards Industrials imødekommer kundernes behov med en bred vifte af nye og gennemprøvede produktionsteknologier. Komplet intern CNC-bearbejdning, maling, samling og test sammen med materialesporbarhed og omfattende kvalitetsprocedurer sikrer, at Richards Industrials’ produkter overgår dine forventninger. Custom engineering og en erfaren arbejdsstyrke er grundlaget for virksomhedens overlegne produktionskapacitet.

Richards Industrials fokuserer på udvikling af nye produkter, procesforbedringer, reduktion af leveringstid, levering til tiden og kvalitet. Ved hjælp af gennemprøvede teknikker som blandt andet Lean Manufacturing har Richards Industrials strømlinet deres produktion, salg og service. Virksomheden er dedikeret til at finde måder at forbedre deres fremstillingsprocesser, deres eksisterende produkter, skabe nye produkter, nå nye markeder og reagere hurtigere på kundernes forespørgsler.

Alflow forhandler et bredt udvalg af produkter fra Steriflow Valve – blandt andet reguleringsventiler, vandudladere og kontraventiler. Kontakt os, og hør nærmere.