Brands

SISTO

SISTO Armaturen S.A. producerer og leverer membranventiler til krævende applikationer inden for byggeri, industri og steril processteknik.

Læs mere
Sisto Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Siden 1988 er SISTO Armaturen S.A. et associeret selskab i KSB-koncernen med KSB som aktionær med 52,9%, og med 47,1% ejet af det luxembourgske investeringsselskab, SNCI (Société nationale de credit et d’investissement). Virksomheden beskæftiger omkring 160 medarbejdere til forskning, udvikling og fremstilling af ventiler og tilbehør dertil.

Virksomheden har mere end 40 års erfaring med udvikling af membranventiler og aktuatorteknologi, og de udvikler løbende nye og dokumenterede produkter.

Virksomheden bruger kun materialer af højeste kvalitet, så deres ventiler opfylder de mest krævende kvalitetskrav.

SISTOs fabrik i byen Echternach i Luxembourg har specialiseret sig i fremstilling af membranventiler, svingkontraventiler og aktuatorer. Siden 1994 har SISTO også produceret membranventiler til sterile processer under produktnavnet SISTO-C. SISTO udvikler også sine egne elastomermembraner i Echternach.

SISTO-ventiler lukker blødt til og kan trygt bruges med tryk op til 20 bar. De er kendt for deres unikke tætningssystem med en lukket og spiralunderstøttet membran, hvilket igen øger driftssikkerheden og membranernes levetid. SISTO-membranventilerne er konstrueret således, at de minimerer dødvolumen og giver optimale rengøringsforhold.

SISTO-membranventiler bruges over hele verden i en bred vifte af applikationer, lige fra bygningstjenester, industri til bioteknologi og farmaceutisk sektor.

Inden for deres aseptiske SISTO-C-serie producerer SISTO enkle, lige (2-vejs)ventiler, T-ventiler og Y-ventiler (3-vejsventiler) såvel som komplekse multisædeventiler i både meget små og meget store nominelle størrelser (op til en nominel størrelse på 200 mm).

Da alle produktionsprocesser, der påvirker kvaliteten, foregår internt, er SISTO i stand til at tilbyde nøje kundetilpassede produkter, og virksomheden forbliver meget tilpasningsdygtig, når det kommer til at imødekomme skiftende industri- og kundekrav.

Værdierne tillid, ærlighed, ansvar, professionalisme og påskønnelse er kernen i SISTO og KSBs kultur og daglige aktiviteter. Denne tilgang såvel som virksomhedens specifikke ekspertise gør det muligt for SISTO at tilbyde innovative, kundetilpassede løsninger af høj kvalitet, der er på forkant med procesteknik.

Alflow forhandler membranventiler fra SISTO – blandt andet SISTO-C. Kontakt os og hør nærmere.