Brands

Servinox

Servinox har unik know-how indenfor beskyttelse af procesbeholdere og rørføringer, prøveudtagning, pigging, vask, gasindsprøjtning i væsker eller blandinger og filtrering.

Læs mere
Servinox Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Servinox har unik know-how indenfor beskyttelse af procesbeholdere og rørføringer, prøveudtagning, pigging, vask, gasindsprøjtning i væsker eller blandinger og filtrering.

Servinox har bidraget til at udvikle processer i mere end 50 år gennem kvaliteten af deres produkter, deres ekspertise og deres præstationsforpligtelser.

Servinox, der er en fransk producent, blev grundlagt i 1966 af en bryggerimester, der valgte at designe og fremstille sit eget udstyr for at optimere sin produktion.

I årenes løb har virksomheden forgrenet sig i drikkevaresektoren og derefter i alle sektorer i fødevareindustrien. Servinox støtter også interessenter i sektorerne kosmetik, fine kemikalier og lægemidler og tiltrækker et stigende antal aktører fra en lang række brancher.

Servinox beskæftiger i øjeblikket 35 personer, og virksomheden har base i Paris-regionen med et team af ingeniører i designkontoret, et produktionsværksted, en indkøbsafdeling og andre supporttjenester samt en salgsafdeling med 10 ansatte.

 

Servinox tror på at opbygge et tillidsbaseret forhold for at forbedre og sikre dine processer på lang sigt. De er en integreret, fleksibel producent, der tilbyder certificerede og hygiejniske løsninger.

Virksomheden tilbyder pigging- og vaskeløsninger til at sikre og beskytte ​​tanke, øge kvaliteten af ​​prøvetagningen og effektivisere faciliteterne.

Servinox har udviklet simuleringsværktøjer, der gør det muligt at tilbyde stadig mere innovative og tilpassede løsninger.

Virksomheden har fortsat sin vækst ved at certificere sine produkter og organisation og fortsætter med at udvikle sig internationalt.

Servinox er mere end bare en leverandør – de er en ægte partner, der lytter til kundernes behov og er klar til at hjælpe dem med at opnå succes.

Alflow forhandler et bredt udvalg af Servinox-produkter.