Brands

Quattroflow

Quattroflow udvikler og fremstiller single use-membranpumper til kritiske anvendelser i den biofarmaceutiske industri.

Læs mere
Quattroflow Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Quattroflow blev grundlagt i år 2000 og blev købt af PSG, et Dover-selskab, i 2011 og flyttede ind i Almatec-produktionsanlægget i Kamp-Lintfort i Tyskland. I 2018 flyttede Quattroflow og Almatec til et nyt firmahovedkvarter i Duisburg i Tyskland, som gav de to voksende virksomheder ca. 70% mere plads, inklusive et meget større produktionsanlæg og et avanceret ISO klasse 7-renrum.

Quattroflows kvaternære membranpumper er virkelig unikke ved, at deres driftsmetode efterligner det menneskelige hjerte, hvilket er den perfekte model til sikker, pålidelig og effektiv overførsel af biologiske materialer.

Firestempeldesignet inkluderer ikke en mekanisk akseltætning eller befugtede roterende dele, hvilket sikrer total produktindeslutning uden slid. Derudover muliggør fire-stempelpumpeprincippet risikofri tørkørsel, lav pulsering, selvsugende funktion og minimal partikelgenerering.

Quattroflow-pumper fås med genanvendelige pumpekamre i rustfrit stål, der kan rengøres, eller engangspumpekamre til single-use brug.

Quattroflows single-use pumper er udstyret med et produktfugtet plastpumpekammer, der kan udskiftes som en komplet enhed til engangsbrug. Denne enkle designfunktion skaber en hurtigere produktionsproces, samtidig med at det sparer tid og penge, fordi det eliminerer behovet for kompleks sterilisering og rengøringsvalidering.

Quattroflow engangspumper leverer også de krævede niveauer af produktrenhed og sterilitet, som disse applikationer kræver, hvilket eliminerer chancen for at skade produktet og mindsker sandsynligheden for dyr forurening på tværs af batches eller på tværs af produkter.

Derudover reducerer engangspumper nedetid mellem to batches og er hurtige og nemme at skifte. Et engangspumpekammer kan udskiftes på mindre end et minut, og deres enkle design kræver kun et enkelt værktøj. Ved hjælp af EZ-Set udskiftningssystemet kan pumpekammeret skiftes manuelt. Den enkle bortskaffelse af pumpekammeret sparer tid og penge, fordi det mindsker nedetiden til rengøring, sterilisering og kompleks rengøringsvalidering.

Med en operation, der tilbyder lav friktion, lav forskydning og lav pulsering, er Quattroflow-pumper ideelle til kritiske anvendelser inden for biopharma-fremstilling, herunder Tangential Flow Filtration (TFF), Chromatography (RFC), centrifugefoder, steril virusfiltrering, oprensning og inline fortynding.

Pumperne er egnede til CIP/SIP og øger fleksibiliteten, reducerer nedetid, eliminerer omkostningerne ved rengøringsvalidering og risici for krydskontaminering.

Anvendelse af Quattroflow single use-pumper giver en hurtigere produktionsproces, der samtidig lever op til de krævede niveauer af produktrenhed og sterilitet uden skade på produktet og ingen risiko for krydskontaminering.