Brands

OMAC

Den italienske pumpeproducent, OMAC, fremstiller kvalitetslobepumper til fødevare-, farmaceutisk og den kemisk industri.

Læs mere
OMAC Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

OMAC har stor fokus på at imødekomme kundernes forskellige krav og forbedrer løbende fremstillingsprocessen, produkterne og deres kundeservice.

Pumperne testes under strenge krav med særlig opmærksomhed på ydeevnen. Virksomheden har fuldstændig sporbarhed af materialer, og pumperne kan leveres med certifikater på alle råvarer.

OMAC arbejder med samme lidenskab som dem, der i 70’erne fokuserede på denne pumpeteknologi og skabte grundlaget for, hvad der nu er et konsolideret og værdsat produkt over hele verden. På trods af de opnåede succeser fortsætter OMAC med at investere i nye teknologier, forskning og personale, for at forbedre deres produkter og fortsætte udviklingen.

OMAC kombinerer den typiske fleksibilitet hos små virksomheder med den ekspertise, teknologi, organisation og det verdensomspændende netværk hos store mærker. OMAC er unik inden for sektoren og kombinerer smidighed hos den lille virksomhed og knowhow fra den internationale leder.

I modsætning til alle deres konkurrenter producerer de kun lobepumper, og al deres indsats er dedikeret til udvikling af denne pumpetype. Serien bliver kontinuerligt udvidet og inkluderer i dag 5 serier, der er i stand til at dække hele markedet for lobepumper. Fra det enkleste og billigste til det højeste kvalitetsniveau.

OMACs specialisering giver dem mulighed for at udvide anvendelsesmulighederne for lobepumper. Hver pumpe er konfigureret med tekniske og valgfri funktioner til at reagere på en bestemt applikation, men OMACs fleksibilitet giver dem også mulighed for at skabe mere krævende “tilpasninger” baseret på produktets egenskaber og det system og den maskine, hvor de vil blive installeret.

For at sikre den højeste kvalitet af deres produkter udover design, samling og test fremstiller OMACs specialiserede personale de vigtigste dele af pumperne internt, såsom rotorer og pumpehus.

For os er det vigtigt at have en bred vifte, der er i stand til at tilfredsstille alle kundebehov; om det kræver et billigt produkt eller kræver pumper, der opfylder de højeste kvalitetsstandarder, certificeringer og overholdelse af hygiejnestandarder. Effektiv service og evnen til at løse specifikke brugerproblemer har gjort OMAC til et referencepunkt på internationalt niveau.

Hos Alflow stiller vi store krav til kvaliteten af vores produkter, hvilket blandt andet indebærer en høj standard for ydeevne over en længere periode. Derfor forhandler vi et stort udvalg af produkter fra kvalitetsmærket OMAC. Kontakt os og hør nærmere.