Brands

Newman

Newman Sanitary Gasket er en førende producent af sanitære pakninger og O-ringe af høj kvalitet til fødevare-, drikkevare-, mejeri- og medicinalindustrien.

Læs mere
Newman logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Newman Sanitary Gasket Company blev etableret i 1973 af David W. Newman i Libanon, Ohio (Cincinnati) og nærmer sig dermed sit 50-års jubilæum.

Newman var oprindeligt dedikeret til at levere FDA-kompatible pakninger, O-ringe og specialstøbte dele, og betjener nu fødevare- og drikkevareindustrien, mejeriprodukter og bio-farmaceutiske industrier. I dag er Newman-produkter certificeret i henhold til mange standarder rundt om i verden.

Newmans materialer opfylder kriterierne for FDA. EPDM, Viton, silikone og teflon er desuden tilgængelige i USP class VI til farmaceutisk brug. Der er selvfølgelig sporbarhed på alle pakninger og O-ringe fra Newman.

Virksomheden har en komplet linje af det nyeste støbe- og laboratorieudstyr til både produktion og kvalitetskontrol, og alle medarbejdere har erfaring og teknisk know-how til at rådgive, skabe mere nøjagtige værktøjer, optimere produktionseffektiviteten og samtidig opretholde virksomhedens høje kvalitetsstandarder.

Newman er en innovativ partner for vores kunder. De introducerer regelmæssigt nye og ofte patenterede produkter. Newmans produktportefølje inkluderer pakninger, O-ringe, membraner og specialprodukter fremstillet af proprietære materialer i høj kvalitet. Alle deres produkter kan spores tilbage til de råmaterialer, der bruges til at fremstille den bestemte del.

Materialerne inkluderer:

  • EPDM (inklusive Low Extractable)
  • Silikone
  • Viton™, Viton™ GF & ETP
  • Teflon® (PTFE)
  • TFM™
  • Silverback™
  • HNBR
  • Buna
  • Kalrez®

Newman udvikler også brugerdefinerede materialer til vores kunder og deres, ofte udfordrende, processer.

Newman tilbyder desuden også avancerede testfaciliteter, hvor de udfordrende miljøer, hvor deres produkter bruges, kan repliceres.

Andre funktioner inkluderer at hjælpe kunderne med at udvikle den bedst mulige løsning til de processer, hvor delene skal fungere pålideligt. Newman er ISO 9001-certificeret og har en global tilstedeværelse gennem et omfattende netværk af distributører, blandt andet Alflow.

Newman er lig med produkter med integritet lavet af mennesker med integritet.

Alflow forhandler et stort udvalg af Newman-pakninger og O-ringe. Kontakt os og hør nærmere.