Brands

Jung Process Systems

Jung Process Systems er specialister inden for hygiejniske twin screw-pumper i rustfrit stål til fødevare-, drikkevare-, farmaceutisk, kosmetisk og kemisk industri.

Læs mere
Jung Process Systems Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om Jung Process Systems

Deres dybtgående know-how kombineret med mere end 40 års erfaring inden for forarbejdning af rustfrit stål har resulteret i fremragende kvalitet, optimalt design og nyskabende pumpeteknologi.

Alle designs er baseret på principperne om hygiejnisk design og opfylder derfor kvalitetskravene til anvendelse i fødevareindustrien samt i drikkevare-, kosmetisk, biofarmaceutisk og kemisk industri.

Jung Process Systems startede med at levere dele til fødevare- og drikkevareindustrien tilbage i 1972 og har siden 2009 været en førsteklasses producent af dobbeltskruepumper i rustfrit stål.

De tilbyder fremragende kvalitet såvel som vidtrækkende kompetencer inden for pumpeteknologi. Virksomheden fremstiller dobbeltskruepumper til alle krav og sektorer og tilbyder omfattende verdensomspændende support.

Alle pumper i HYGHSPIN-serien er ekstremt kompakte, pladsbesparende og vedligeholdelsesvenlige. De tilbyder nem tilgængelighed med minimal nedetid til vedligeholdelsesarbejde (optimal MTTR).

Alle modeller er baseret på hygiejnisk design og opfylder derfor de krævede kvalitetsstandarder til brug i fødevare-, drikkevare-, kosmetik-, bio-farmaceutiske og kemiske industrier. Virksomhedens interne produktionsfaciliteter tilbyder logistisk fleksibilitet med reducerede leveringstider og et kvalitetsstyringssystem, der er certificeret til ISO 9001:2015.

Den dobbelte skruepumpe fra HYGHSPIN-serien er den perfekte løsning til mange applikationer. Innovativt design og konstruktion, hygiejnisk design, høj effektivitet, optimalt MTTR-forhold og meget mere gør HYGHSPIN til den perfekte løsning.

HYGHSPIN-pumpeserien fra Jung Process Systems er fremstillet af rustfrit stål i høj kvalitet. De har bevist deres værd på verdensbasis, og de kan bruges til næsten alle strømningsdygtige produkter med enhver viskositet og konsistens – uanset om de er vandige, højviskøse, klumpede, fibrøse eller gasfyldte.

Den dobbelte skruepumpe er særligt servicevenlig, vedligeholdelsesfri og har et pladsbesparende design. Den imponerer med dens enestående fleksibilitet, skånsomme produkthåndtering, lave pulsering og høje sugeevne.

På grund af det unikke designprincip er det ikke nødvendigt med en ekstra pumpe til CIP-rengøring, hvilket bidrager til betydelige tids- og omkostningsbesparelser.

Hele designet og konstruktionen er også baseret på principperne for hygiejnisk design og opfylder derved de højeste kvalitetskrav til forskellige brancher. EHEDG- og 3A-certifikater er også tilgængelige.

HYGHSPIN dobbeltskruepumper fra Jung Process Systems har en række egenskaber og fordele:

 • Unik fleksibilitet til forskellige medier og applikationer
 • Blid og lav pulsering og fremragende sugekraft
 • Højest muligt hygiejneniveau og den bedste rengøringsevne uden et ekstra CIP-system
 • Fremragende pålidelighed ved at bruge et bypass-frit systemlayout
 • Høj slidstyrke uden slitage på produktet
 • Korrosionsfri komponenter og servicevenligt design
 • Pladsbesparende, driftssikker og hygiejnisk blokkonstruktion

HYGHSPIN-dobbeltskruepumper findes i mange forskellige brancher og er synonyme med de bedst mulige resultater:

 • Fødevareproduktion (Mejeriindustri, næringsmiddel, ketchup, saucer, konfekture og babymad)
 • Produktion af drikkevarer (Frugtsaft, sirup, koncentrater og bryggeriprodukter)
 • Farmaceutisk industri (Råvarer, celleopløsninger, glukose, glycerol og blodplasma)
 • Kosmetikindustrien (Cremer, pastaer, lotioner og shampooer)
 • Kemisk industri (Lim, maling, belægning, plast og rengøringsmidler)

HYGHSPIN-dobbeltskruepumper findes desuden i mange andre industrier, hvor materialer med forskellige viskositetsniveauer skal håndteres.

Overblik over fordelene:

 • Maksimal fleksibilitet – Bredt udvalg af produkter, viskositeter og volumener kan håndteres med kun én pumpe
 • Blid og ensartet produkthåndtering – Lav hastighed, minimal pulsering og ingen bølger
 • Enestående kvalitet – Fremstillet udelukkende af rustfrit stål
 • Enestående servicevenlighed – Pumpen behøver ikke fjernes fra systemet for vedligeholdelsesarbejde
 • Betydelige omkostningsbesparelser – Reducerede investerings- og vedligeholdelsesomkostninger
 • Maksimale hygiejneniveauer – Ingen hulrum og ekstremt god rengøring af akseltætningen; befugtede komponenter er lavet af solidt materiale, derfor er der ingen risiko for støbefejl
 • CIP og SIP – Rengøring og sterilisering in-place; kan bruges som en CIP-pumpe

Dobbeltskruepumper har klare fordele i forhold til andre pumper som centrifugal-, rotary lobepumper eller gearpumper. De er overlegne med deres fremragende fleksibilitet og ultralave pulsering og dermed blide produkthåndtering.

HYGHSPIN fås i alle størrelser som blokdesign og i størrelserne 70, 90 og 125 med blottet skaft. Differenstrykket er op til 35 bar ved enheder med enkelt flow og op til 50 bar ved enheder med dobbelt flow.

Udover de generelle fordele, der er ved HYGHSPIN-serien, giver HYGHSPIN Hopper desuden:

 • Selvfødende ekstruderfunktion – Produktet falder med tyngdekraften ned i pumpekamrene og føres pålideligt ind i pumpen.
 • Blid produktfremføring – Følsomme produkter, såsom kogte kirsebær, synker forsigtigt ned i pumpekamrene ovenfra. Der er ingen risiko for skader ved en roterende indgang.
 • Forbedret sikkerhed mod kavitation – De udvidede fødeskruer overvinder indgangstab i kamrene. HYGHSPIN Hopper er derfor særlig velegnet til kritiske installationer, såsom afluftningsanordninger, fordampere eller madlavningsenheder.

HYGHSPIN Hopper kan integreres i eksisterende systemer ved at tilpasse den til rørforbindelser.

Jung Process Systems er fokuseret på klienten. Deres løsninger tilpasses og vælges til opgaven. Men disse løsninger er baseret på standarddele fra et bufferlager, og derfor er det muligt for dem at levere skræddersyede løsninger, men med standard leveringstider.

Jung Process Systems koncentrerer deres aktiviteter om hygiejniske dobbeltskruepumper. Deres sortiment er begrænset, men det, de gør, er godt og hurtigt.

HYGHSPIN-pumpen starter, hvor en standardpumpe ikke slår til. Hvis I har brug for f.eks. høj fleksibilitet, førsteklasses hygiejniske egenskaber, lav NPSH eller skånsom produktlevering, er vi er dem, der skal kontaktes.

Alflow forhandler et stort udvalg af Jung-produkter. Kontakt os, og hør nærmere.