Brands

Entegris

Entegris fremstiller produkter til life science- og biotek-industrien blandt andet single use-poser til transport og opbevaring af væsker.

Læs mere
Entegris Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Entegris er en pioner inden for life science-innovation og er globalt repræsenteret. Deres mange års erfaring og fleksible designtilgang sikrer vores kunder en løsning, der passer præcis til deres opgave og behov.

Virksomheden fremstiller single-use poser med enkelt-, dobbelt- og tredobbelt barriere, der opfylder dine sikkerheds-, opbevarings- og transportbehov for sterile væsker.

De tilbyder 2D barriereposer, 3D multilayer montagesække og Aramus™ monteringssystemer til applikationer ved ultralave temperaturer.

Som en global leder inden for avanceret materialevidenskab har Entegris ekspertisen og beslutsomheden til at hjælpe med at løse dine mest avancerede teknologiske udfordringer.

Hver dag og i mere end 50 år har deres mission været at hjælpe kunder med deres mest krævende procesudfordringer ved at tilbyde en bred portefølje af løsninger, samarbejde og innovativ produktudvikling og fokus på videnskab og applikationsviden.

Som et globalt firma, der arbejder med førende producenter for at muliggøre løbende teknologisk udvikling, har Entegris en global infrastruktur, der inkluderer strategisk placerede produktionssteder, F & U-faciliteter og kundesupportcentre.

Virksomheden foretager infrastrukturinvesteringer, der bringer dem tættere på deres kunder i alle globale regioner. Deres højt kvalificerede teammedlemmer, faciliteter og ressourcer er lige der, hvor du har brug for dem for at hjælpe dig med at løse dine mest avancerede teknologiske udfordringer.

Hos Alflow forhandler vi et bredt udvalg af Entegris-produkter.