Brands

Dominator

Dominator Pump har siden 1981 produceret trykluftdrevne membranpumper til blandt andet fødevare-, medicinal- og kemisk industri og er i dag markedsleder i Sverige.

Læs mere
Dominator Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Dominator Pump har unik erfaring og ekspertise inden for membranpumper fra 40 år som producent af kvalitetspumper.

Dominator Pump er certificeret i henhold til ISO 9001 og 14001.

Virksomhedens ambition har altid været at tilbyde industrisegmentet produkter af høj kvalitet med hurtige leverancer og høj support.

I dag findes deres pumper over hele verden i forskellige industrier, for eksempel fødevare-, medicinal- og ingeniørindustrien samt andre kemiske industrier.

Dominator har været repræsentant for Versa-Matic Pump Inc. i USA siden 1990, som producerer pneumatiske membranpumper af høj kvalitet. Med Versa-Matics pumper i deres sortiment har de et af markedets mest komplette programmer.

Fra december 2009 blev Dominator Pump AB et datterselskab under Colly Flowtech, og siden august 2019 er Dominator Pump blevet inkorporeret i Colly Flowtech.

Virksomheden har et udvidet lager af pumper og reservedele i Jönköping plus 40 års applikationsviden og erfaring.

De har et bredt udvalg af pumper til krævede applikationer, og de er en brugerdefineret producent, der leverer ekstra værdier – blandt andet hurtige leverancer af pumper og reservedele samt udvidet dokumentation til hygiejniske og industrielle applikationer.

Virksomheden fokuserer på kundens reelle behov og merværdi, og de arbejder for at forbedre kvaliteten i forhold til både deres produkter, levering, implementering og opfølgning.

Dominator Pump har markedets mest komplette udvalg af membranpumper, og Alflow forhandler et stort udvalg af Dominator-produkter – Kontakt os og hør nærmere.