Brands

Bardiani Valvole

Bardiani Valvole designer og fremstiller ventiler af høj kvalitet til sanitære applikationer.

Læs mere
Bardiani Valvole Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Om Bardiani Valvole

Produktprogrammet omfatter blandt andet sædeventiler, butterfly-ventiler, kugleventiler, mixproof-ventiler og meget mere.

Bardiani Valvoles fødested, Fornovo Taro, har altid betydet meget for virksomheden: det er et vigtigt vejkryds i Italiens Food Valley, der fører til Middelhavets havne.

Virksomheden blev grundlagt i 1981 af Emilio Bardiani – der er far til Emanuela Bardiani, administrerende direktør, og Luca Bardiani, selskabets formand og administrerende direktør – til at lave ventiler til nogle af de vigtigste fødevareproducerende virksomheder i området. Det er kvaliteten af deres løsninger og tjenester, der har gjort det muligt for Bardiani Valvole at nå ud til kunder, der opererer i samme sektor over hele verden, samt at fremstille kvalitetsventiler til andre sektorer.

Virksomhedens engagement i så sarte sektorer som blandt andet fødevaresektoren og den farmaceutiske industri har gjort det muligt for dem at udvikle en dyb forståelse af den respekt, der er nødvendig for produktintegritet. En forpligtelse, der kan ses i produktionen af ventiler til de specifikke anvendelsesområder og applikationer.

Kombinationen af teknologi, produkttilpasning og håndværk i efterbehandlingen gør Bardiani Valvole til en ekstraordinær leverandør med deres fleksibilitet og evne til at imødekomme kundernes ønsker.

Kvaliteten af Bardiani-ventiler ligger primært i valget af de anvendte materialer: AISI316L rustfrit stål af topkvalitet. Konstruktionen af ventiler fra massivt stangstål og fraværet af svejsninger betyder maksimal modstand og holdbarhed og sikrer, at slutproduktets høje kvalitet er garanteret.

De produktberørte deles overfladefinish (mindre end 0,8 μm) garanterer overholdelse af de strengeste hygiejnestandarder. Bardiani-ventiler har opnået en række vigtige og signifikante certificeringer: EHEDG-certificering, 3A-certificering, Atex-certificering, CRN-certificering (Canadian Registration Number) og PMO-certificering.

Det unikke ved Bardiani er kombinationen af fleksibilitet og dialogen med kunderne i udformningen af skræddersyede løsninger.

  • Råvarer af høj kvalitet
  • Fremragende hygiejne <0,8 μm overfladefinish på produktberørte dele.
  • Større modstand; helstøbt ventilhus uden svejsninger.
  • Maksimal effektivitet; optimering af strømningspassager og minimering af friktionstab.
  • Nem installation og smarte løsninger
  • Højt niveau af tilpasning; ud over standardmodeller tilbyder Bardiani Valvole muligheden for at designe specielle ventiler.

Takket være Bardiani Valvoles lidenskab, høje specialiseringsgrad og seriøsiteten i deres samarbejdspartners arbejde, tilbyder de ventiler i topkvalitet ledsaget af en fleksibel og pålidelig service med konstant opmærksomhed på deres kunder og disses behov. De gør integritet og seriøsitet til hjørnestenene i deres handlinger og forhold. Bardiani Valvole betyder: ”Kvalitet, lidenskab, seriøsitet og præcision”.

Bardiani Valvole tilbyder fuld sporbarhed på alle materialer og leverer de fornødne certifikater til alle produkter.

Alflow forhandler et stort udvalg af Bardiani – Kontakt os og hør nærmere.