Alflow-teamet

Student IT Developer

Dine opgaver:

Som Student IT Developer får du muligheden for at gøre en forskel i Alflows nye digitaliseringsprojekt ”Alflow Digital 360”. Du vil få en vigtig rolle i arbejdet med projektet, som har til formål at digitalisere og optimere indtjening, serviceniveau, forretningsprocesser, dataflows indenfor Alflows IT-arkitektur.

Projektet omfatter forretningsprocesser både internt i Alflow, men også eksterne processer med kunder og internationale leverandører.

Vi er fleksible i forhold til at tilpasse dine opgaver efter hvad der motiverer og interesserer dig, men vi tilbyder dig muligheden for:

  • At drive digitaliseringsprojektet sammen med styregruppen
  • At være med fra identificering af behov og ønsker til implementering af løsninger
  • Undersøge muligheden med nye teknologier indenfor automatisering, i.e. RPA eller AI
  • At arbejde med integrationer imellem systemer via en databroker
  • At være med til at skabe sammenhæng og effektivitet i Alflows IT arkitektur.

Kvalifikationer:

  • At du har et digitalt mindset og forretningsforståelse
  • At du har forståelse for IT arkitektur og integrationer
  • At du har en proaktiv tilgang til dine opgaver
  • At du er engageret og målrettet
  • At du er flydende i Dansk og Engelsk

Vi forestiller os at du på nuværende tidspunkt er undervejs med din uddannelse indenfor samme område, men der vil for den rigtige kandidat være gode muligheder for fastansættelse efter din uddannelse.

Om Alflow Scandinavia:

Alflow er en handels- og vidensvirksomhed, der er specialiseret i at optimere produktionsprocesser gennem levering af unikke produkter. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at opnå et højere udbytte og reducere nedetid i deres produktion.

Alflow er en Børsen Gazellevirksomhed på en spændende vækstrejse med en vækst på mere end 100% i 2023 sammenlignet med forrige år. Vores primære forretningsområde er inden for den pharmaceutiske og bioteknologiske industri, men vi servicerer også fødevareindustrien. Vi har eksklusive distributionsaftaler med førende producenter af unikke produkter og services fra Europa og USA.

Vi opererer primært på det danske marked, men vores aktiviteter på Island og i Sverige forventes at udvides i fremtiden. Helt aktuelt har vi netop overtaget et selskab i Sverige, der bliver et datterselskab til Alflow. Vores kultur er præget af dedikation, engagement, ansvarlighed, fleksibilitet og målet om at gøre den lille forskel for vores kunder, der giver os et forspring på markedet.

Alflow blev i 2021 en del af Indutrade AB, en svensk industrikoncern med over 200 virksomheder i koncernen. Så vi er en del af noget større, men med en høj grad af decentralisering indenfor koncernen, fortsættes vækstrejsen i virksomheden.

Arbejdssted:

Vores kontor ligger i Vejen, men vi tilbyder fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale.

Arbejdstid:

Aftales nærmere i forhold til dine projekter og eksaminer, men ca. 15-20 timer/ugentligt.

Løn:

Timeløn efter kvalifikationer.

Yderligere information:

I Alflow bliver du en del af "A-holdet" og fællesskabet på lige fod med alle dine kollegaer. Vi tilbyder en række medarbejderfordele, herunder frokostordning, massageordning, medlemskab i Vejen Idrætscenter og mulighed for at gøre brug af andre rabataftaler.

Søg stillingen

Vi opfordrer dig til at sende dit CV snarest muligt. Kontakt Dan G. Kallan, Business Development & Marketing Manager, på telefon +45 24 900 905 eller via e-mail på dgk@alflow.dk for spørgsmål eller yderligere oplysninger.
DGK_1000x1000
Dan Gamborg Kallan
Business Development & Marketing Manager

Alflow - et godt sted at arbejde

Hvordan er det egentlig at arbejde hos Alflow?

 

Det fortæller nogle af vores medarbejdere om i denne korte video.

Om os

Alflow Scandinavia A/S er en handels- og vidensvirksomhed, der agerer som distributør og sælger flowkomponenter, der indgår i komplette procesløsninger inden for industri, food, pharma og biotek – primært til det danske marked. Sortimentet består af flowkomponenter fremstillet i rustfrit stål, ligesom pakken også består af produkter til single-use.

Alflow opererer på det danske marked som en one-stop-shop løsning for sine kunder. Virksomheden blev etableret i 1998 og ligger i Vejen, hvor der beskæftiges ca. 50 medarbejdere. Alflow har de seneste år vækstet mere end 30% årligt og forventer en lignende vækstrate med tilsvarende udvikling af organisationen de kommende år.