Brands

Versamatic

Versa-Matic Pump er en førende producent af membranpumper til en lang række applikationer inden for farmaceutiske, sanitære og industrielle markeder.

Læs mere
Versamatic Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Versa-Matic Pump Inc producerer pneumatiske membranpumper af høj kvalitet.

Luftdrevne dobbeltmembranpumper (AODD-pumper) tilbyder en række fordele, der gør dem perfekte til en lang række anvendelser.

Versa-Matic-pumperne er lig med konsistens, pålidelighed og problemfri drift for at reducere nedetiden og holde processerne kørende med maksimal effektivitet og rentabilitet.

Siden grundlæggelsen af Versa-Matic i 1983 har virksomheden sat standarden for ydelse i luftdrevne dobbeltmembranpumper.

Virksomheden leverer pålidelige AODD-pumpeløsninger af høj kvalitet til kunder globalt, som værdsætter enkelhed, hurtig levering og bekvemmelighed.

Når du køber en Versa-Matic-pumpe, får du så meget mere end bare en AODD-pumpe. Du får support fra et team af eksperter i hele processen, lige fra valg af pumpe til køb og support efter salg.

Uanset din branche kan du stole på Versa-Matic-pumpernes konsistens, pålidelighed og problemfrie drift – såvel som virksomhedens ekspertise – for at reducere nedetid og holde din proces i gang med maksimal effektivitet og rentabilitet.

Med Versa-Matic kan du forvente:

  • Pålidelig ydelse: Versa-Matic-pumper er designet til at reducere nedetid ved at sikre kontinuerlig, pålidelig pumpeydelse.
  • Produkter og reservedele: Når du samarbejder med Versa-Matic, kan du forvente korte leveringstider og levering til tiden. Virksomheden har den del, du har brug for, når du har brug for den, på lager.
  • Let vedligeholdelse: Versa-Matic-pumper er specielt designet til at gøre vedligeholdelsen enkel og omkostningseffektiv.
  • Eliminering af nedetid: Versa-Matics patenterede luftfordelingssystem sikrer kontinuerlig, pålidelig pumpeydelse.
  • Brugsalsidighed: Versa-Matic-pumper kan effektivt håndtere en bred vifte af væsketyper fra vand til tyktflydende eller slibende produkter. De kan køre tør, håndtere faste stoffer og er selvsmørende.
  • Global distribution: Versa-Matics brancheførende distributionsnetværk og salgsteam giver dig ekspertløsninger, bekvemmelighed, lokal service og support, uanset hvor du befinder dig i verden.
  • Komplet produkttilbud: Virksomheden producerer en komplet serie af metalbolte, ikke-metalliske bolte og metallisk fastspændte luftdrevne pumper, der tilbydes i forskellige konstruktionsmaterialer til alle dine pumpebehov.
  • Fremstilling og kvalitet i verdensklasse: Virksomhedens prisvindende anlæg og drift gør dem til en af de største og mest dygtige AODD-pumpeproducenter i verden. Hver pumpe testes efter montering for at sikre kvalitet.
  • Support: Virksomheden har et testlaboratorium internt, et ingeniørhold, der understøtter dit design og produktspørgsmål og et team af eksperter med årtiers pumperfaring.

Alflow forhandler et stort udvalg af membranpumper fra Versa-Matic Pump. Kontakt os, og hør nærmere.