Brands

Chemineer

Chemineer designer og fremstiller en komplet serie af røreværker, high shear-mixere og statiske mixere.

Læs mere
Chemineer
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Siden starten i 1952 er Chemineer vokset til at blive en global organisation, der er anerkendt for innovation i design og fremstilling af standard og kundetilpasset røreudstyr og -systemer til kemikalie-, vand- og spildevandsrensning, fermentering, plast, petrokemisk, papirmasse- og papirindustrien.

Chemineer er en del af National Oilwell Varco (NOV), der leverer blandingsløsninger til en lang række applikationer, herunder applikationer med kemiske og petrokemiske stoffer, polymerer, mad og drikke, farmaceutisk behandling, vand- og spildevandsbehandling, olie og gas, bioteknologi, landbrugsforarbejdning, mineralforarbejdning, papirmasse og papir.

NOV har fremstillet blandeapparater og -systemer siden begyndelsen af 1900-tallet og har over tid udvidet deres produktlinjer og yder eftermarkedssupport for at imødekomme kundernes behov. Med årtiers applikationserfaring, udstyr og løsninger arbejder de sammen med kunderne for at forstå deres unikke udfordringer og levere Chemineer™, Kenics™, Greerco™ og Prochem™ blandeapparater til at hjælpe dem med at forbedre deres produktivitet, effektivitet, kvalitet og ydeevne.

Chemineer anvender teknisk ekspertise, mekaniske og kemiske ingeniørressourcer samt computersimulationer til at analysere og optimere udstyrskonfigurationerne, der passer bedst til de specificerede applikationskrav.

 

NOVs Chemineer-omrørere, Kenics statiske mixere og varmevekslere, Greerco high shear mixere og Prochem-bæltedrevne sideindgangsblandere giver overlegne, højt konstruerede blandeløsninger til industrielle processer.

Deres viden om væskeblanding understøttet af den bedste applikationssoftware, proprietære mikserdesign og det nyeste laboratorium giver dem mulighed for at være den foretrukne leverandør af væskeblandingsudstyr. Da mange af de originale gearkasser stadig er i brug i dag, er virksomheden anerkendt for at producere pålideligt, heavy-duty udstyr.

Serviceekspertise er grundlæggende for forudsigelig oppetid, der er kritisk for driften. I enhver situation kan du stole på, at vi yder hurtig og effektiv support gennem hele dit projekts levetid. Vores dybe kendskab til dine processer sikrer, at du har den nyeste teknologi til din applikation for at få arbejdet gjort rigtigt med pålidelige produkter, du kan stole på. Støttet af et pålideligt team af teknikere arbejder vi sammen med vores partnere for proaktivt at betjene de voksende daglige behov i vores brancher. Lad os være din strategiske partner, lige fra rådgivning og felttjenester til reservedele og træning.

Alflow forhandler et stort udvalg af produkter fra Chemineer – Kontakt os og hør nærmere.