Banner_lager (1360 × 293px)

Supply-Chain Coordinator

 • Har du erfaring med fragt i ind- og udland?
 • Vil du være i en virksomhed, hvor man hjælper hinanden?
 • Har du lyst til at komme med på en vækstrejse?

Hos Alflow Scandinavia A/S arbejder vi med rådgivning og salg af sanitære flowkomponenter samt on-site services indenfor forretningsområderne ”Food & Beverage”, ”Single-Use Technologies” og ”Pharmaceutical” og leverer til flere store danske virksomheder indenfor medicinal- og fødevareindustrien. Vi oplever en stigende interesse for vores produkter og ydelser, hvilket har ført os til en førende position som one-stop-shop. Vi er således inde i en kraftig vækst såvel omsætningsmæssigt som organisatorisk, og derfor ønsker vi at tilføre vores Supply Chain flere gode ressourcer.

Som Supply-Chain Coordinator indgår du i vores supply chain-team og bliver en vigtig spiller i forhold til at sikre, at vores produkter kommer os i hænde rettidigt, så vi leverer til tiden. Du bliver vores kollega med det store overblik over, hvornår vi har vores emner hos os. Du bliver også tilknyttet projekter, som løber over længere tid, hvor vi løbende leverer til vores kunder inden for de aftalte rammer. Du kommer således til at arbejde en del med fragten af de varer, som er på vej hjem til vores lager. Du vil få en stor kontakt med vores udenlandske leverandører og transportører samt et stort samarbejde med kollegerne fra lageret og vores interne salgsteam.

Dine arbejdsopgaver er primært:

 • Fragthåndtering i ind- og udland, herunder set up, styring samt praktisk håndtering af import
 • Kontakt til transportpartnere samt vedligeholdelse og optimering af samarbejdet
 • Opdatering af indkøbsordrer med aktuelle leveringsdatoer
 • Deltagelse i projektafvikling vedr. fragt og indkøb
 • Administrativ support til lager i form af prioritering af varer og salgsordrer
 • Bidrage til ad hoc-opgaver relateret til lager- og indkøbsstyring

Det er vigtigt, at du motiveres af at have flere sideløbende opgaver, samtidig med du har fuldt overblik over de enkelte sager og deres status. Derfor skal du være i stand til at prioritere, planlægge og strukturere dit arbejde. For at få succes i stillingen skal du være forudseende, proaktiv og fleksibel, samt kunne kommunikere på dansk og engelsk med mange interessenter.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst med en stærk holdånd, hvor viljen til at hjælpe hinanden er stor. Du vil indgå i en virksomhed med en uformel omgangstone og god humor, hvor du vil arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger af motiverede kollegaer. Vi måler løbende vores medarbejdertilfredshed og scorede senest 7,5 ud af 10 points, hvilket er et udtryk for arbejdsglæden, sammenholdet og arbejdsmiljøet, som du kan blive en del af.

Du er det rette match hvis:

 • Du er handlingsorienteret
 • Du har IT-systemforståelse, gerne kendskab til Business Central
 • Du er en solid bruger af Excel
 • Du taler og skriver dansk samt engelsk

Vi forstiller os, at du har erfaring med fragthåndtering i udlandet, herunder arbejdet med tolddokumenter, og/eller har arbejdet med supply chain/logistik. Du har måske tidligere siddet som speditør, disponent eller på anden vis opbygget din erfaring med fragt. Du skal kunne lide at arbejde digitalt, da vores ERP-system, CRM-system og Microsoft Office er de vigtigste værktøjer i din hverdag. Du skal være en teamplayer, og kunne skabe gode relationer til vores leverandører og dine kollegaer.

Da stillingen ønskes besat hurtigt, opfordres du til straks at sende din ansøgning via knappen ”Søg stillingen”.

 

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner René Høegh Pedersen (HR Supporten) på tlf. 3045 0367. Alflow Scandinavia A/S samarbejder med HR Supporten, som deltager i rekrutteringsprocessen.

 

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

02005019_667x1000