Alflow-teamet

Lager- og logistikelev hos Alflow Scandinavia

Hos Alflow er vi dedikerede til at rådgive, sælge og servicere kundetilpassede produkter til producenter i medicinal-, fødevareindustrien primært i Danmark og Skandinavien. Som lager- og logistikelev vil du bidrage til at sikre korrekt og rettidig levering til vores kunder, der har behov for at holde en sikker, stabil og effektiv produktion kørende.

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor du både har lager og logistikopgaver. Som lager- og logistikelev bliver du en del af et voksende team på 6 mand, hvor din primære  arbejdsgang vil være på vores lager og kontor i Vejen, samt lager i Brørup. Du vil under din elevtid prøve kræfter med forskellige aspekter af vores lager som f.eks. varemodtagelse, kvalitetskontrol samt ordrebehandling i Microsoft Business Central. Derudover vil du være med til at udvikle og præge vores logistikområde.

Hos Alflow bliver du en del af familien og en vigtig del af vores Supply-chain afdeling, hvor du vil opleve, at du får masser af ansvar og muligheden for en god uddannelse sammen med skønne kollegaer. I Alflow vil du også opleve:

 • At du bliver en del af en arbejdsplads med en stærk kultur og et godt sammenhold
 • At du kommer med på holdet på lige fod med dine kollegaer
 • En høj medarbejdertilfredshed i hele virksomheden
 • Gode muligheder for fastansættelse efter endt uddannelse
 • En rummelig arbejdsplads med et fladt hierarki
 • At få opbygget viden og indsigt i produktionen af fødevarer og medicin
 • Vi tilpasser din elevplan, efter hvor langt du er i din uddannelse og den erfaring du har

Vores forventninger til dig:

 • Du er smilende, imødekommende og løsningsorienteret
 • Du er klar til at blive udfordret og god til at samarbejde
 • Du er nysgerrig på at lære og opnå ny viden
 • Du er proaktiv og tager ejerskab for dine opgaver
 • Du kan lide en til tider travl hverdag med mange bolde i luften
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
 • Du kan lide at yde en god service og gøre en forskel for vores kunder.

I Alflow forventer vi ikke, at du ved en masse om produkterne eller har den store erhvervserfaring, inden du starter hos os, da det er en af de mange ting, vi gerne vil lære dig.

Lyder det som noget for dig?

Så send en motiveret ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis til vores Supply-Chain Team Leader Jens Christian Jeppe på mail jcf@alflow.dk. Har du spørgsmål til elevpladsen, er du velkommen til at kontakte Jens på mail eller telefon på 2896 7704.

Da vi har travlt og vækster har vi behov for en elev til opstart hurtigst muligt og derfor afholder vi løbende samtaler. Vil du gerne blive en del af vores team, opfordrer vi dig til at søge stillingen snarest.

Alflow - et godt sted at arbejde

Hvordan er det egentlig at arbejde hos Alflow?

 

Det fortæller nogle af vores medarbejdere om i denne korte video.

Søg stillingen

Lyder stillingen som elev hos Alflow som noget for dig? Så send en motiveret ansøgning, CV og eksamensbevis til vores Supply-Chain Team Leader, Jens Christian Jeppe. Har du spørgsmål til elevpladsen, er du ligeledes velkommen til at kontakte Jens.
JCF_1000x1000
Jens Christian Jeppe
Supply-Chain Team Leader

Om os

Alflow Scandinavia A/S er en handels- og vidensvirksomhed, der agerer som distributør og sælger flowkomponenter, der indgår i komplette procesløsninger inden for industri, food, pharma og biotek – primært til det danske marked. Sortimentet består af flowkomponenter fremstillet i rustfrit stål, ligesom pakken også består af produkter til single-use.

Alflow opererer på det danske marked som en one-stop-shop løsning for sine kunder. Virksomheden blev etableret i 1998 og ligger i Vejen, hvor der beskæftiges 33 medarbejdere. Alflow har de seneste år vækstet mere end 30% årligt og forventer en lignende vækstrate med tilsvarende udvikling af organisationen de kommende år.