Alflow-teamet

Interne sælgere – én til pumpesegmentet samt én til øvrige flowkomponenter

 • Motiveres du af at hjælpe kunder helt i mål med sourcing af flowtekniske løsninger til deres produktion?
 • Finder du det spændende at servicere Danmarks førende virksomheder inden for medicinal- og fødevareindustrien?
 • Har du et kommercielt mindset og en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver?

Hos Alflow Scandinavia A/S arbejder vi med rådgivning og salg af sanitære flowkomponenter samt on-site services indenfor forretningsområderne ”Food & Beverage”, ”Single-Use Technologies” og ”Pharmaceutical”, og leverer til flere store danske virksomheder indenfor medicinal- og fødevareindustrien. Vi oplever en stigende interesse for vores produkter og ydelser, hvilket har ført os til en førende position som one-stop-shop. Vi er således inde i en kraftig vækst såvel omsætningsmæssigt som organisatorisk og udvider nu vores interne salgsteam med to interne sælgere til henholdsvis pumpesegmentet og øvrige flowkomponenter.

For begge interne sælgere gælder, at du vil få en stor kontaktflade med både kunder, kollegaer og leverandører. Du vil få ansvaret for rådgivning, tilbudsgivning, salg, ordrebehandling og opfølgning, indtil ordren er leveret ved kunden. Mange af dine opgaver vil være projektorienteret og med bestemte deadlines, hvorfor en selvstændig og struktureret tilgang, samt evnen til at have flere projekter kørende sideløbende, er en fordel. Du motiveres af salg, en stor kontaktflade og gode relationer til kunder, hvor god kundeservice altid er en selvfølge.

Dine arbejdsopgaver er primært:

 • Rådgivning og vejledning af kunder
 • Udarbejdelse og opfølgning på tilbud
 • Salg og ordrebehandling
 • Indkøb og opfølgning på ordrer ved leverandører

Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde struktureret med flere opgaver og projekter sideløbende. Vi forventer, at du er proaktiv og tager ejerskab over dine salg, ordrer og leveringer. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst med en stærk holdånd, hvor viljen til at hjælpe hinanden er stor. Du vil indgå i en central del af virksomheden med en uformel omgangstone og god humor, hvor du vil arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger af motiverede kollegaer. Vi måler løbende vores medarbejdertilfredshed og scorede senest 7,5 ud af 10 points, hvilket er et udtryk for arbejdsglæden, sammenholdet og arbejdsmiljøet, som du kan blive en del af.

Du er det rette match hvis:

 • Du har erfaring med salg og kundeservice
 • Du arbejder struktureret og har et godt overblik
 • Du har flair for IT
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Som Intern sælger til pumpesegmentet foretrækker vi ansøgere, der har erfaring med pumper til flowprocesser.

Til begge stillinger forestiller vi os, at du har en faglig eller kommerciel baggrund – og måske du kommer fra en lignende stilling i en intern salgsafdeling, hvor du har arbejdet med salg af pumper, tekniske produkter eller flowkomponenter samt har opbygget en god teknisk forståelse.

Du kan også være egnet til stillingen, hvis du har en baggrund fra engroshandlen eller autobranchen, f.eks. som reservedelsekspedient.

Du er en teamplayer, og gode relationer til både kunder, leverandører og kollegaer er vigtige for dig. Vores ERP-system, CRM-system og Microsoft Office er de vigtigste værktøjer for dig i hverdagen, hvorfor du trives med at arbejde digitalt.

Da stillingerne ønskes besat hurtigt, opfordres du til at søge straks ved at sende din ansøgning via Jobindex.dk.

 

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner René Høegh Pedersen (HR Supporten) på tlf. 3045 0367.

 

Alflow Scandinavia A/S samarbejder med HR Supporten, som deltager i rekrutteringsprocessen.

 

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

02005019_667x1000