Brands

Jordan Valves

Jordan Valve er en amerikansk ventilproducent, der har høj ekspertise og mangeårig erfaring med at fremstille ventiler til krævende applikationer og miljøer.

Læs mere
Jordan Valve logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

Jordan Valve er en del af Richards Industrials, som startede med Jordan Valve som den eneste produktlinje fra 1955 til 1983. Siden da er der kommet mange flere til.

I 1983 erhvervede Richards Industrials Hex Valve-linjen fra Circle Seal Corporation, en division af Brunswick. I 1986 licenserede de en vandudladerproduktlinje fra Bestobell Steam i England. I 1998 erhvervede de Marwin Valve-produktlinjen. I 2007 blev Steriflow Valve tilføjet til Richards Industrials-familien, LowFlow Valve blev tilføjet i 2012, og Steriflow Food and Beverage var den nyeste tilføjelse i januar 2019 og udgjorde den 7. Richards Industrials ‘produktlinje.

Jordan Valve fremstiller tryk- og modtryksregulatorer, temperaturregulatorer, pneumatiske og elektriske reguleringsventiler og tilbehør til alle processer inden for kemisk, petrokemisk, olie og gas-, raffinerings-, energi-, mad- og drikkevareindustrierne.

Det unikke ved en Jordan-ventil er sliding gate-princippet. Et bemærkelsesværdigt simpelt koncept, der tilbyder overlegen ydelse og fordele, der ikke findes i traditionelle sæde- og globeventiler. Sliding gate-sædet består af to primære dele: en bevægelig skive og en stationær plade med flere åbninger. Sammen opnår dette sædesæt en ydeevne, pålidelighed og nøjagtighed, der er svær at finde i andre ventilkonstruktioner.

Ventilerne fra Jordan Valve bruges i en lang række processer. Blandt andet har virksomheden et dybtgående samarbejde med General Electric om design og fremstilling af kritiske trykreguleringsventiler til brug i deres turbiner over hele verden samt med TVA (USAs største offentlige elselskab) om design og fremstilling af en række trykreguleringsventiler, der bruges til at forbedre fossile brændselsanlæg. Jordan Valve er desuden DuPonts foretrukne leverandør af trykreguleringsventiler over hele verden.

 

Jordan Valve har talentfulde medarbejdere, der arbejder i teams for at designe innovative nye produkter og videreudvikle virksomhedens eksisterende produktportefølje til at betjene deres kunder. De ønsker at være en betroet partner, der hjælper deres kunder med at opnå konkrete resultater, herunder lavere driftsomkostninger, optimeret ydelse, forlænget produktlevetid, afbødede risici og højere produktivitet. Ingen ønsker uplanlagt nedetid eller produktsvigt. Derfor har Jordan Valve en utvivlsom forpligtelse til standarder og processer, der sikrer et innovativt og pålideligt produktdesign.

Richards Industrials imødekommer kundernes behov med en bred vifte af nye og gennemprøvede produktionsteknologier. Komplet intern CNC-bearbejdning, maling, samling og test sammen med materialesporbarhed og omfattende kvalitetsprocedurer sikrer, at Richards Industrials produkter overgår dine forventninger. Custom engineering og en erfaren arbejdsstyrke er grundlaget for virksomhedens overlegne produktionskapacitet.

Richards Industrials fokuserer på udvikling af nye produkter, procesforbedringer, reduktion af leveringstid, levering til tiden og kvalitet. Ved hjælp af gennemprøvede teknikker som Lean Manufacturing har Richards Industrials strømlinet deres produktion, salg og service. Virksomheden er dedikeret til at finde måder at forbedre deres fremstillingsprocesser, deres eksisterende produkter, skabe nye produkter, nå nye markeder og reagere hurtigere på kundernes forespørgsler.

Alflow forhandler et bredt udvalg af produkter fra Jordan Valve. Kontakt os, og hør nærmere.