Brands

Groth

Groth er en førende producent af tanktryk-/vakuumventiler, flammefælder og pejleluger, m.m.

Læs mere
Groth Logo
Brancher
Brand
Kategori
Søg

GROTH Corporation er en del af Continental Disc Corporation og producerer tanktryk-/vakuumventiler, flammefælder og pejleluger, m.m. til en række procesindustrier, herunder kemisk og petrokemisk industri, petroleumsraffinering, farmaceutisk industri, mad og drikkevarer, rumfart, industrigasser, transport og andre industriområder.

Virksomhedens højtuddannede testteknikere kører hver GROTH-ventilmodel gennem virksomhedens TUV-certificerede Flow Testing Lab, hvor de bliver certificeret på stedet med tredjepartsovervågning – fordi din sikkerhed er deres første prioritet. Groth Corporation tilstræber at give dig den største tillid til GROTH-ventilernes nøjagtighed og pålidelighed.

Virksomheden tager produktdesignet alvorligt. Gennem hele designprocessen gennemgår GROTH-modellerne omhyggelige tests for at overholde ISO 16852-standarderne. Uanset om du har brug for in-line, vandret, ATEX- eller USCG-certificerede produkter, kan du stole på GROTH til at beskytte dit anlæg og din bundlinje.

GROTH Corporation forstår, at fleksibilitet i procesvalg og design er afgørende for at holde dit system sikkert, så de designer deres produkter til at understøtte dine unikke faciliteter og behandlingsprocesser. Kommunal, landbrug, losseplads eller mad og drikke – uanset din branche eller specialitet har GROTH Corporation de kontrolprodukter, du har brug for.

60 års tæt samarbejde med olie- og gasindustrien har hjulpet virksomheden med at blive usædvanligt fortrolige med behovene for petrokemisk efterforskning og raffinaderidrift. GROTH Corporation er der for at hjælpe dig med at beskytte miljøet, overholde regler og beskytte dine medarbejdere.

GROTHs sikkerhedsprodukter har en meget høj præcision. De er ideelle og omkostningseffektive løsninger til dine behov for brandforebyggelse, emissionskontrol og forebyggelse af medietab i dine anlæg.

Virksomhedens engagement i kvalitet afspejles i de certifikater og licenser, der er blevet tildelt deres kvalitetssystem, deres fremstillingsprocesser og deres produkter, og de har været med til at bane vejen ved at deltage i fastsættelsen af de standarder, der definerer deres branche.

Alflow forhandler tryk-/vakuumventiler, flammefælder og pejleluger m.m. fra GROTH Corporation – Kontakt os og hør nærmere.